December 6, 2010

لازانیا با گوشت و اسفناج

لازانیا خوراک خوشمزه ئیه که اصل اون بر میگرده به ایتالیا  و زبانی آن به یونان  اما اینکه  هرکسی
همراه با برگه لازانیا چه ایده های نوی دیگری ممکن است بیاورد , خود داستانی است...انواع و اقسام
طرز پخت را دیده  , شنیده  و تجربه میکنیم...به کار بردن اسفناج و گوشت  نه درهم ...بلکه باهم  تا 8
یا 9 سال پیش جائی ندیده بودم  و از آنجائیکه همیشه دنبال ایده های جدید در تهیه بعضی از غذاهــــا
هستم  ...اسفناج و گوشت چرخ شده را تواما ولی نه درهم لابلای لازانیا گذاشتم  ...خیلی خوشمزه  و
خوش ریخت شد...و طبیعیه که جز لاینفک برنامه های غذائیمون شد....., و یا خواباندن برگه لازانیا
.در شیر یا آب ....از کسی یاد نگرفتم یا جائی اصلا نخوندم  سالهاست این روشیه که  در پخت لازانیا
داشته ام..................اصلا هیچوقت تصمیم نداشتم که راجع به آن صحبت کنم  ....ولی متاسفانه 
  متوجه شدم از زمانیکه این دستور را اینجا  قرار دادم  دو تا سه مورد کپی شده  با یک تغییرات کوچک
مثلا در یه نوع ادویه  و آنرا به اسم ایده ایتالیائی  یا یه کشور  دیگه.به نمایش گذاشتند...برایم کمی
ناراحت کننده بود نه برای کپی زدن از دستور ...بلکه برای بی ارزش قائل شدن به یک نو آوری یا
ایده جدید که توسط یک ایرانی دیگر آورده شده .....سئوال پیش میاد که چرا  با وجودیکه اکثر باتفاق  زنان
و مردان ایرانی سرشار از ابتکار هستند .....به ایده های همدیگر ارزش نمیگذارند و برای رونق کارشان
آنهارا به کشور های دیگر نسبت میدهند........خانمهای ایرانی اکثرا دارای ایده های نوو ابتکار جدید هستند
08.sep.2011 ...کاش هیچوقت فراموش نکنیم.
لازانیای ابتکاری














                                                               ☺☺☺☺                                      
نوش جان

☻☻☻☻☻☻☻☻☻


2 comments:

Hassan said...

tashakor mikonam az shoma ke in ghazaye
khoshmaze ro inghadr ravan va ziba tozih dadin

beauty of nature said...

ba Esfenaj bah bah az in be baad mishe
ghazaye my favorit.