April 19, 2011

خورشت آلو اسفناج با آلوی هسته دار ترش





 آلوچه ترش و خوشمزه ایران

مواد لازم
اسفناج 500 گرم
گوشت 400 گرم بدون استخوان و چربی
پیاز   300 گرم
آلوچه 200 گرم
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری یا نصف لیمو
ادویه مخلوط 1 قاشق غذاخوری صاف
نمک به میزان دلخواه
روغن به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید در صورت لزوم  1 قاشق غذاخوری صاف

:طرز تهیه 
پیاز خردشده را در کمی روغن تفت دهید سپس گوشت خرد شده را به آن
اضافه کنید و هم بزنید ..حرارت را کاملا کم کنید و بعد از آنکه درپوش قابلمه را
گذاشتید ....بگذارید  آرام با آب پیازی که پس میدهد مدت 20 تا 25 دقیقه  بپزد
این مدت زمان برای گوشت بالای ران بوقلمون است و برای سایر گوشتها
که ممکن است دیر تر پخته شود نهایتا کمی آب به آن اضافه شود و زمان آن
را خود تنظیم کنید

 سپس ادویه مخلوط را اضافه کنید

 رب گوجه فرنگی را به آن بیفزائید 


آب لیمو درآن بریزید


 اسفناج را که قبلا تفت داده اید به آن اضافه کرده  وبگذارید چند دقیقه بپزد


بعد آلوچه هارا در خورشت بریزید   کمی آب اضافه کنید  نمک آن را بچشید
و بعد بگذارید آرام با حرارت ملایم مدت 10 تا 12 دقیقه  بپزد تا جا بیفتد 





نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺

No comments: