May 9, 2011

Cordon bleu! کوردون بلو گوشت سینه بوقلمون ـ




مواد لازم
گوشت سینه مرغ یا بوقلمون 300 گرم.....این جا از گوشت سینه بوقلمون استفاده شده
پنیر 3 برگه ورق شده ..... پنیر ساندویچی کم چربی گائودا  3 برگه
کالباس  3 برگه ......این کالباس دارای فلفل دلمه است و طعم خوبی دارد
پودر سوخاری
آرد سفید
فلفل  و نمک به اندازه دلخواه
روغن به میزان لازم 




شیر 200 میلی گرم
تخم مرغ 1 عدد



طرز تهیه
گوشت را سه قسمت کنید
هر قسمت گوشت را  با گذاشتن یک پلاستیک فریز در زیر و روی آن خوب بکوبید




هر تکه گوشت را به دو قسمت کنید


روی آنها را فلفل سیاه و نمک بپاشید


بعد از آنکه تعیین کردید که کدام تکه مناسب و تقریبا اندازه دیگریست  ...روی
سه قسمت آن هر کدام یک پنیر بگذارید



روی پنیر ها را هرکدام یک ورق کالباس بچینید




تکه های گوشت را بر اساس اندازه و تناسب  روی هم قرار دهید


به آنها آرد بزنید و با انگشتان دست دور آنها را در آرد  به هم فشار دهید  بدون آنکه
آرد لای آن برود



با دو دست نه خیلی محکم  روی گوشت فشار دهید  تا هوا بین دو تیکه گوشت باقی نماند و موقع سرخ شده زیاد پف نکند

 آماده است برای سوخاری شدن




یک عدد تخم مرغ را در شیر بشکنید و آنرا با چنگالی هم بزنید




گوشت  آرد زده رابا مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید..مواظب باشید که
گوشت از هم باز نشود



بعد از آن  گوشت را خوب  آرد سوخاری بزنید  بدون آنکه فشار زیادی به
آن وارد کنید



آماده برای سرخ کردن



روغن کافی در ماهیتابه بریزید و بعد از آنکه داغ شد  کوردون بلو سوخاری را
در آن بگذارید و شعله را کم کنید تا بپزد و رنگ دلخواه  بگیرد




بعد از سرخ شدن  آنهارا با سالاد یا پوره سیب زمینی و لیمو ترش و یا هرچه
که مایلید در بشقاب بکشید




برای تهیه پوره سیب زمینی
یک کیلو سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید نه خیلی ریز و در کمی آب و
نمک  بپزید..اگر کمتر آب بریزید و روی حرارت ملایم مدت طولانی تر قراردهید
آب به خورد سیب زمینیها  میرود و بهتر است


سیب زمینی ها را کاملاً له کنید


شیر به اندازه 200 میلی گرم در آن بریزید و مرتب با هم زن هم بزنید


کره 20  تا 30 گرم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید

نمک و اگر دوست داشتید فلفل بزنید


یک یا دودقیقه قبل از پائین آوردن  یک قاشق غذاخوری جعفری در صورت تمایل  در آن بریزید
نوش جان

☺☺☺☺☺

1 comment:

roozberooz said...

bah bah che eshteha avare in codon bleu...ba sharhi ke dadin Moamma hal shod.
mamnoon az zahmatetoon