July 9, 2011

بادمجان شکم پاره کاملاً کم چربی و سالم




مواد لازم
بادمجان 3 عدد مجموعاً 1 کیلو و 300 گرم
گوشت چرخ شده کم چربی 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ 
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری پُر
فلفل ونمک دلخواه
گوجه فرنگی   باندازه 12 بُرش نسبتاً نازک
پنیر پیتزا 250 گرم هر مارک که دوست دارید... فقط کم چربی باشد
پودر پونه کوهی و مرزنجوش 1 قاشق مرباخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه 


بادمجان ها را از وسط دو قسمت کنید و داخل شکم آنهارا با قاشق یا
وسیله مناسب دیگری در آورید تا ضخامت آن  2 تا 5/2 سانتیمتـــر
شود
بادمجان هائی را که در آورده اید خوب نمک بزنید وبعد از 10 دقیقه
آنهارا شسته و در پارچه نازک یا تنظیفی بریزید و خوب آب آن را
بگیرید و آماده بگذارید

 داخل بادمجان های خالی شده را هم نمک بزنید


پیاز را خرد کرده و با 4 قاشق روغن  تفت نیم دقیقه ئی بدهید و سپس
گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید خوب مخلوط کرده و در آن را
بپوشانید و بگذارید با حرارت  کم  با بخار خودش بپزد




بعد از  پختن گوشت با پیاز ..ادویه مخلوط  و رب گوجه فرنگی
در آن بریزید و هم بزنید



بادمجان های خرد شده , نمک زده و آبگرفته را به گوشت اضافه کنید
مخلوط کنید کمی آب ...تا 100 میلی  در آن ریخته و چند دقیقه  بپزد


بعد از آن فقط 1 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را در مخلوط گوشت
بریزید...برای طعم بیشتر


آنرا یک هم بزنید  پنیر زود حل خواهد شد نمک آن را بچشید و
در صورت تمایل فلفل بزنید...مایه گوشت آماده است


با یک دستمال کاغذی آشپزخانه بادمجان هارا خشک کنید و گوشت را
به 6 قسمت کرده هر بادمجان را با یک قسمت پرکنید  به این ترتیب همه
بادمجان ها یکسان پرخواهند
بهتر است تا مایه گوشت هنوز داغ است بادمجان ها را از آن پر کنید


از 12 برش گوجه فرنگی روی هر بادمجان 2 برش قرار دهید


 پنیر رنده شده را هم به 6 قسمت کنید و هر قسمت را روی یک بادمجان
بریزید و کمی روی آن فشار دهید تا از روی بادمجان ها نریزد...روی
پنیر ها پودر پونه کوهی و مرزنجوش  بپاشید
☺☺☺☺به جای روغن از آب استفاده کنید
در سینی لبه دار فر  400 میلی لیتر آب بریزید و  بادمجان ها را در آن
بچینید در فر از قبل گرم شده قرار دهید به مدت نیم ساعت با حرارت 180
درجه  ...فر ها متفاوت و گرمای آنها نیزتا اندازه ئی با هم فرق میکنند
لطفاً حین پختن چند بار به خوراک سر بزنید
استفاده از آب بجای روغن در مزه آن زیاد تغییر نمیدهد و برعکس از تصور
اینکه خوراکی میل میکنید که ضرری برای بدنتان ندارد  بیشتر لذت میبرید
...



بادمجان های شکم پاره رادر ظرفی کشیده , به میل خودتان تزئین دهید
و برای سرو آماده کنید............نوش جان


☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺




3 comments:

Sara said...

bah bah che khoshgel va che shike makhsoosan
bara jashn ya mehmooni kheili Aaliye daste
shoma dard nakone.

Kahkeshan said...

dar tamame akshaye Ashpaziye shoma
yek nokte kheili mahsoose oonam ...moratab boodan va nazme jalebi ke darin ,,,vaghan ghabel tahsine,,, merci az shoma.

Kahkeshan said...

man yek nazm va tartibe khassi dar tamame akshatoon mibinam ke kheili
ghabele tahsine...va yek delsooziye khas nesbat be afradi ke doost daran yad begiran.merci az dastoorate Aliye shoma . movafagh bashin.