July 23, 2011

ته چین کدو

 این ته چین کدو  مثل چند تا خوراکی که توی همین سایت موجوده , صد درصد
 تجربه شخصیه ... چند ین بار تهیه و درست شده  و باصطلاح  آزمایش خودش
را پس داده  و مطمئناً خوشمزه است  
  



مواد لازم
کدو 500 گرم
برنج 350 گرم یا دو لیوان پلوپز کاملاً پُر
گوشت چرخ شده بدون چربی 400 گرم
پیاز 300 گرم
سیب زمینی 6 عدد متوسط یا به اندازه ئی که ته قالب را بپوشاند
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر
شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری پُر
نمک  به میزان دلخواه
روغن به مقدار کمی



مواد لازم برای سس روی ته چین
خامه 250 گرم
خامه ترش ....اگر موجود نیست ماست چرب آب گرفته 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد


طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت بدهید



گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و خوب با پیاز مخلوط کرده
سر پوش آن را گذاشته و حرارت را کم کنید و بگذارید تا بخار آن
تمام شود و نیز بپزد

سپس ادویه مخلوط اضافه کنید هم بزنید و



رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید


بعد حدود 150 میلی لیتر آب اضافه کنید  و بعد از هم زدن در قابلمه
را بپوشانید و چند دقیقه بگذارید جا بیفتد 



کدو ها را پوست بگیرید  و درسته در ماهیتابه با مقدار کمی روغن سطحی
  سرخ کنید 



بعد آنهارا به شکل ورق  ببرید و آماده بگذارید
در این فاصله برنج را که خیس کرده اید  در آب جوش ریخته و نیم پز
آبکش کنید   


سیب زمینی ها را یا ورق ورق و یا بصورت خلال خرد کنید و شسته
و ته قالب که قبلاً کمی روغن و آب ریخته اید بچینید



برنج آبکش شده را 3 قسمت کنید   و 1 قسمت را روی سیب زمینی ها
بریزید


روی آن کدو های ورق شده را بچینید



شوید خشک روی آن بپاشید


روی آن قسمت دیگر برنج آبکش را بریزید و دوباره شوید خشک بپاشید


تمام مایه گوشت را روی برنج و شوید خوب قسمت کنید
و سپس قسمت سوم برنج آبکش را روی گوشتها بریزید


خامه و خامه ترش یا ماست چرب آبگرفته شده و 3 عدد تخم مرغ را
با هم خوب بزنید  نمک و فلفل در صورت تمایل به آن اضافه کنید



سس خامه را روی ته چین بدهید وخوب قسمت کنید



با ته قاشق  خیلی ملایم کمی از سس خامه را4 یا 5 بار به درون ته چین
 بدهید و بعد قالب را در فر  از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه  به
مدت 25 تا 30 دقیقه  بگذارید بپزد ....چون فرها از نظر حرارت و 
جدید یا قدیمی بودن  با هم متفاوت هستند   ..یکی دوبار سر بزنید و 
وقتی رنگ مطلوب به خودش گرفت  آنرا بیرون بیاورید  


 
ته چین رابرش داده و آنهارا در ظرفی کشیده و برای سرو آماده
کنید با اطمینا ن اینکه  خوشمزه است



نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

1 comment:

Sara said...

vaghean khoshalam ke webe shomaro kashf
kardam ..ebtekaratoon ro tahsin mikonam..
masalan hamin Tah chin ke avalin bare ke mibinam va mishnavam.bayad be esme khodetoon sabt beshe.merci khanom Safaei aziz.