August 9, 2011

آلبالو پلو




مواد لازم
برنج نیم کیلو
مربای آلبالو خریداری شده 6 قاشق غذاخوری پُر
سیب زمینی  برای ته دیگ
روغن به اندازه لازم
نمک  دلخواه
زعفران حل شده در آب ...مقداری 




برای همراه پلو
گوشت سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان و پوست و چربی که به  اندازه
تقریبا کوچک خرد شده
برای مواد یا سُسی که گوشت را درآن میگذارند, سلیقه ها متفاوت است
میشود آنرایا باماست و پیازی که درشت خرد شده و آب لیمو و فلفل و
 کمی نمک ..و یا با انواع سُس های آماده مثل سویا و تری یاکی , و یا فقط با
ماست و زعفران گوشت را آماده برای کباب کرد.  اینجا از سس تری یاکی غیرشیرین استفاده شده ...ومدت  یکساعت باید در آن بماند تا طعم بهتری بگیرد
گوشتی کبابی  قاعدتاً چربی کمتری دارد  و بهتر است
http://en.wikipedia.org/wiki/Teriyaki     توضیح در باره سس تری یاکی ـــــــ

طرز تهیه پلو
برنج را خوب شسته و در آن آب ریخته و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد
سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورق کرده و آماده کنید
آب در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاد , سپس برنج خیس خورده را بدون
آبش در دیگ بریزید و بعد زنده آنرا آبکش کنید
ورقه های سیب زمینی را با کمی روغن و آب  ته دیگ بچینید و بعد با
کفگیر از برنج آبکش شده روی آن بریزید

 

از مربای آلبالو 2 قاشق  غذاخوری پر بردارید و روی برنج پخش کنید
در واقع برنج آبکش و مربا را هر کدام به سه قسمت کنید  و ریختن آنها در دیگ
را ادامه دهید تا مواد تماماً در دیگ جای بگیرد


 با ته کفگیر چند بار در برنج بزنید تا موقع دم کشیدن بهتر ری بدهد


زعفران حل شده در آب را به روی برنج بریزید...در قابلمه را پوشانده و
با حرارت ملایم بگذارید  دم بکشد
در این حین  میتوانید گوشت ها را به سیخ کشیده  و همزمان با دم کشیدن
پلو آنها را کباب کنید

 


درست کردن انواع سالاد برای بیشتر خانواده های ایرانی یک عادت خوب است
پلو دم کشیده و آماده است  آنرا در ظرفی کشیده و برای سرو آماده کنید
پُرس بالا برای کسانی که گوشت نمیخورند مناسب است



گوشت را با پلو کشیده و نوش جان کنید

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺




No comments: