February 28, 2013

گل کلم سوخاری


قبل از اینکه از ایران بیام اینجا  سوخاری کردن را بدون اضافه  کردن
شیر به تخم مرغ انجام میدادم البته  بد نمیشد ولی در این کشور فرا گرفتم
 که اضافه کردن شیر به تخم مرغ  به مواد کمک میکنه که 
بعد از سرخ شدن کیفیت و طعمشون  رو زیاد از دست ندهند 
وینر شنیتسل که معروفترین خوراک اتریشی است نیز   با همین روش
شیرمخلوط با تخم مرغ درست میکنند  برای مواد گوشتی  از کمی
سیر و فلفل سیاه نیز استفاده میشود  برای گیاهان بنابر سلیقه افراد 
در این دستور بدون هیچگونه ادویه جات درست شده و طعم ملایم
و خیلی خوشمزه ای داره امیدوارم دوستان درست کنند و از
از خوردنش لذت ببرند









☺☺☺☺☺☺☺☺☺










4 comments:

gilda said...

به به ، خیلی دوست دارم ، مرسی ی ی

Laleh said...

به به دستتون درد نکنه صفا جان
من کلا عاشق غذاهای سرخ شده خصوصا سوخاری ام
نوش جونتون

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی گیلدا عزیز ...خوشحال شدم سر زدید. موفق باشید

Touba Safaei (Safa) said...

لاله جان عزیز منم خیلی دوست دارم
ولی متاسفانه زیاد نمیتونم از خوردنش
لذت ببرم برای همین سهم خودمو همیشه
یا بخار پز میکنم یا اگر خواستم یکی
یا دوتا بخورم بایستی حسابی لای کاغذ رول آشپزخونه روغنش گرفته بشه میشه گفت تفریبا مزه اون گرفته میشه ..
مرسی از اینکه سر زدید ...موفق باشید