April 12, 2013

مربای به .. ساده و خوشمزه

مربای به همیشه محبوب همه مردم بوده است ازجمله خانواده ما  و اکثرا
مادر عزیزم به مقدار زیادی درست میکردند و برای نگاهداری آن از 
کوزهای گلی پخته شده فیروزه ای رنگ خوشگل  استفاده میکردند یادش
بخیر  وقتی مرباها به نصفه کوزه میرسید  دیگه از به ها خبری نبود  فقط
شهد مربا باقی مونده بود ما بروبچه های قدیمی  ترتیب همه اونا رو داده 
بودیم ...هیچوقت طعم خوب و پر عطر اون مرباها یادم نمیره  حالا ما با
گلاب و وانیل  هم نمیتونیم اون طعم دلنشین رو به مربا بدیم چرا که میوه ها
خاصیت عطری و طعمی خودشون رو خیلی از دست دادند..یادش بخیر


♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥

چند تا از عکسهائی که از مربا به گرفتم  

♥ ♥ ♥


☺☻☺☻☺☻☺☻☺
§ § §§



6 comments:

Roz said...

خیلی دوست دارم ، خیلی خیلی زیاد ، ممنون از این پست کامل ، یه خرده سرم خلوت شه بدرستم ، دست گلتون دردنکنه

gilda said...

چقدر خوشرنگ شده ، من این مربا رو خیلی دوست دارم و همیشه علاقه دارم که با چای بخورم :))
سال گذشته بر حسب تصادف تو بازار محلی به محلی پیدا کردم که خیلی خوب شد ، وگرنه با به های که ترکها میارند ، اصلا نمیشه این رنگ رو در آورد

Laleh said...

یکی از بهترین و خوشمزه ترین مرباها
که اگه شما درست کرده باشید قطعا خوشمزه تر هم شده

*** دستتون درد نکنه

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی رز عزیزم که اینجا سر زدی لطف داری انشالله همه کارهات به خوشی انجام میشه و وقت خواهی کرد...شاد باشی

Touba Safaei (Safa) said...

گیلدای عزیزم من همیشه به رو از فروشگاه ترکی اتسان میخرم یعنی مجبورم دیگه چون مارکت های اینجا معمولا این میوه رو نمیارن ...البته بازار ناشمارک وین هم گاهی اوقات داره ولی یادش بخیر به های زمان بچگیم که همینطور مثل میوه میخوردیم شیرین و آبدار این به های ترکی اکثرا ترش و نرسیده هستند...در هرحال بدنیست گاهی وقتا درست کنیم از خوشمزه ترین مرباهای ماست . ..........مرسی که سر زدید خوشحال شدم

Touba Safaei (Safa) said...

درست میگید لاله جان عزیزم به نظر من و خانواده م مربای به خوشمزه ترینه برای همین وقتی درست میکنم بقول گیلدای عزیز خالی یا حتی با چای هم خورده میشه و سریع تموم میشه ...خیلی لطف کردید که اینجا سرزدید مرسی ....شاد باشید