April 10, 2013

Gnocchi -- نئوکی

یک خوراک خوش طعم و دوست داشتنی که اصل و اساس آنرا
 به یک هنرپیشه خیلی قدیمی  ایتالیائی نسبت میدهند  
اسم این خوراک را معمولا چیزی بین نوکی و ناکی ادا میکنند
و بعضی کشورها هم به اسم گنوچی  یا نئوکی یا نیوکی تلفظ
میکنند ....در هر صورت بسیار خوشمزه است و با درست 
کردن آن  حتما لذت خواهی برد





نئوکی هارا میتوانید با سبزیجا ت معطر و کره هم  تفت دهید 



 نیز با سس گوجه فرنگی  و پودر ریحان  مخلوط کرده و سرو کنید

☺☺☺☺☺☺☺☺☺
•••••••••


2 comments:

gilda said...

به به ، دست شما درد نکنه عزیزم
اتفاقا من ١ دستور از ی سر آشپز آلمانی دارم ، و خیلی وقتها هم گرفتم ،ولی هنوز که هنوزه وقت نکردم تهیه کنم :))
به طور کلی فراموشش کرده بودم ، الان با دیدن کار شما یادش افتادم :))

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی گیلدا جان عزیز از اینکه لطف کردید و اینجا سرزدید ...من دستور نیوکی را به صورت دیگه از یک مجله اطریشی به اسم تگلیش آلس دارم که متاسفانه این مجله سال 2000 تعطیلش کردند هرروز یک رسپت در این مجله بود که من هنوز چند تاشو دارم ولی
دستور رو با اضافه کردن روغن زیتون عوض کردم چون بار اول که درست کردم همون زمانها بدون روغن زیتون بود و خیلی سفت شد و جالب از آب در نیومد وقتی روغن زیتون به اون اضافه کردم دیدم این بار خیلی نرم و خوش خوراک شده .... شما هم اگه توی رسپتی که دارید روغن زیتون دراون نیست میتونید اضافه کنید چون بدون اون کمی سفت میشه .....شاد و موفق باشید