May 26, 2013

مِگِشِت با دستور متفاوت + پلوی لوبیای چشم بلبلــــــــــــی زردچوبه ای خوشمزه


 مگشت  اول مانند  قلیـــــه ماهی درست میشه بعد برنج خیس خورده رو در
اون میریزند ومیذارن تا دم بکشه  موادش هم همون سبزیجات قلیـــــه 
ماهی و چاشنی تمر هندی است ............از انجائیکه شنبلیله  بوی 
زیادی داره اینجا مشکل میشــــه از اون استفاده کردچون اوایل یکی دوبار
درست کرده بودم تمام ساختمون بوی شنبلیله گرفته بود  البته بوی خوبیه
ولی برای همسایه های  خارجـــی که آنچنان هم اهل پخت و پز نیستند
یه کم غریبه بود لذاتصمیم گرفتم که به جای سبزیهای اصلی  از شوید و 
 جعفری استفاده کرده وبرای چاشنی از آب لیمو و عطر پوست لیمو استفاده
  کنم و باید با اطمینان بگم که اشتباه نکردم و فوق العاده خوشمزه میشــــه و 
امتیازبیشتری نسبت به مواد اصلی داره...در این دستورمگشت را جدا و
و بعنوان همراه پلولوبیای چشم بلبلی زرد چوبه ای (پلوی محبوب 
آبادانی ها) رو درست کردم ...امیدوارم حتما درست کنید





در تمام خوراکهائی که درست میکنم  سعی کرده ام تا حد ممکن روغن زیاد
بکار نبرم  





☺☻☺☻☺☻☺☻☺
§§


4 comments:

Roz said...

چقدر جالب ، چقدر خوش عطر و بو ، تا حالا با تن نشنیده بودم قلیه درست کنن ، واقعا عالیه ؛ ممنون

gilda said...

به به ، خیلی دوست دارم ، هم قلیه و هم چشم بلبلی پلو رو
صفا جون شما خیلی رعایت حال همسایه هاتون رو میکنید :))))
من هم همینجور بودم ، ولی بعد که دیدم یکطرفه هست ، بیخیالش شدم

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدا جان عزیز از اینکه سرزدید خوشحالم که شما هم دوست دارید ..در ضمن مگشت با مواد قلیه ماهیه بدون آب که معمولا لای پلو میذارن من دوست داشتم به یاد دوران قدیم پلو لوبیا زردچوبه ای درست کنم گفتم مگشت هم درست میکنم ولی جدا گونه اتفاقا جای شما خالی خیلی خوشمزه بود ....در اینکه بین آلمانیها و اتریشیها فرق اخلاقی و اجتماعی وجود داره شکی نیست ...اینجا نه فقط من بلکه فکر میکنم همه ایرانیها تا اندازه ای رعایت میکنند ..سمت راست و چپمون همسایه داریم که خیلی هم هم سلیقه هستند باور کنید دائم بوی پیاز که توی آب بجوشه میاد بوی کلم و امثال اون و گاهی وقتا هم بوی کله پاچه که خیلی برام عجیبه ...چندین بار هم بوی هویج سوخته کاراملی ...خلاصه شما راست میگید واقعا یکطرفه است ولی چاره ای نیست ..جداقل اینطوری بقول معروف سرم بالاست و زبونشو دارم. ...امیدوارم موفق باشید

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی رزجان عزیز که سرزدی ..مواد قلیه ماهی رو داره ولی بدون آب و بصورت حشو و باید تن ماهی رو باهاش قاطی کنیم و بعد لای پلوبذاریم ...من چون لوبیا پلوی زردچوبه ای میخواستم درست کنم نمیشد دیگه مگشت رو بذارم لای پلو و جداگونه درست کردم جای همه دوستان خالی خیلی خوشمزه بود . مجددا تشکر