June 20, 2013

ماهی قلقلی کنجدی خوشمزه


 دیگه تصمیم دارم از این به بعد  اول دوسه تا عکس از یک آلبوم را بذارم
اینجا که مجبور بشم آلبوم طرز تهیه تصویری شو هم در اسرع وقت درست
کنم ...فعلا دستور و عکس این ماهی قلقلی خیلی خوشمزه رو داشته باشید تا
خیلی زود بقیه عکسهاشو هم بذارم  این پیش خوراک خوشمزه  و ابتکاری
رو بارهادرست کردم بخصوص وقتی مهمون داشتیم و بعد ازسرخ کردن 
به سیخ چوبی کشیده و با یه تزئین ساده سرو شده  و همیشه مورد توجه و 
علاقه خانواده و دوستان عزیزمون بوده است شما هم امتحان کنید و از
طعم وجذابیت ش در سفره  مطمئن بشید..نوش جان  


ماهی قلقلی کنجدی...صفا
مواد لازم
☺☻☻☺
فیله ماهی 300گرم ـ 3 عدد نان تست ـ نصف یک حبه سیر ـ
شوید و جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری پر ـ  پودر گشنیز
یک قاشق مرباخوری ـ پودر فلفل سیاه  نوک قاشق چایخوری ـ
نمک به اندازه لازم  ـ نصف قاشق چایخوری پودر ادویه کاری
ـ یک عدد تخم مرغ ـ نصف یک پیاز خیلی کوچک یا یک ساقه
پیازچه ـ دو قاشق آب لیمو.
مواد لازم برای سرخ کردن
*******
روغن مایع و کنجد و آرد معمولی  به اندازه لازم  ـ یک عدد
تخم مرغ و نصف استکان شیر.
طرز تهیه
☺☻☻☺
مواد خمیرماهی قلقلی را باهم در غذاساز با هم چرخ کنید  یک
خمیر خوب درست کنید اگر احیانا کمی شل بود مقداری آرد
سوخاری به آن اضافه کنید..خمیر را چند دقیقه ای بگذارید بماند
سپس از خمیر گلوله هائی به اندازه گردوی درشت  درست کنید
و در آرد معمولی غلت دهید و در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید
و در آخر در کنجد بو نداده خوب غلت دهید  ...درروغن داغ
بیندازید  ..میزان روغن بایستی تا بالای قلقلی ها باشد به همین
دلیل برای کم مصرف کردن روغن از یک قابلمــــــه کوچک
استفاده کنید ..این خوراک بخصوص برای پیش غذا بسیار مناسب
است و با ترشی جات خیلی خوشمزه است ...صفا..نوش جان

در پیج ناهار و شام
https://www.facebook.com/pages/Nahar-va-Sham-







☺☻☺☻☺☻☺☻☺
◄►◄►




5 comments:

gilda said...

هر چیزی که با ماهی باشه رام لذیذ ه ه ه ه ، من هم یک چیزی شبیه به این درست کردم البته بدون سبزیجات و پوشیده در خمیر
از اونجای که به کنجد هم علاقه دارم ، حدس میزنم که باید بسیار خوشمزه شده باشه
مرسی از لطفتون

Arefeh said...

چرا خوشگل و خوشمزه . صفا جون این رو تو پیجتون ندیده بودم خیلی‌ ایده خوبی‌ هست . ممنونم

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدای عزیز ♥ از محبتتون
منم هرچیزی رو که با ماهی درست میشه خیلی دوست دارم ....در ضمن دستور شما که ممکنه شبیه این دستور باشه از نظر مواد لازم و نحوه طبخ مطمئنم با هم فرق میکنند چون این دستور و بیشتر دستورات غیر سنتی که گذاشتم دقیقا ووجداناً ایده های شخصی ام بودند ( حتی خوراکهای سنتی هم از دستم در امان نبودند و تغییراتی در تمام اونها دادم میتونید خودتون هم ببینید)
وازخودم درآوردم البته بعد از چند بار درست کردن و اصلاح کردن با یقین به خوبی و خوشمزه گیشون اونا رو در پیج گذاشتم ولی متاسفانه تا کنون چند تا دستورها توسط کسانی به عناوین مختلف درست شده و به اسم دستور از کشورهای مختلفی گذاشته شده که اصلا فرهنگ غذائی نداشتند...ناراحتی و تاسف من ازاینستکه چرا ایده های نو و خوب را از یک ایرانی و هموطن
قبول ندارند و نسبتش میدن به کشورای دیگه ؟؟!!!!...
گیلدای عزیزم اگه بگم من با دیدن کله پاچه ( که اصلا خوشم نمیاد) ایده برای یک کیک گرفتم شاید باور نکنید ولی اگر اندازه هم به آشپزی علاقمند باشیم حتما باور میکنید و قبول دارید که ما با دیدن خیلی رنگها و
خیلی غذاها ایده هائی میگیریم که از زمین تا آسمون با چیزی که میبینیم فرق میکنه .......امیدوارم همه رابطه ها براساس
ضابطه های خوب باشه .........تا حالا سکوت کرده و گلایه نمیکردم ..پوزش از درد دل
شاد و موفق باشید ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی عارفه جان دوست عزیزم از اینکه سرزدید.♥..خیلی لطف کردید من دستور این ماهی قلقلی رو در پیج ناهار و شام گذاشتم در پیج ناهار و شام فقط کارهای ناقابل خودم رو گذاشتم ...شاد و موفق باشید

gilda said...

صفا جون ، عزیزم این مشکل رو همه ماها به طریقی داریم میکشیم
خود من یا دیگر دوستان هم از این امر مستثنی نیستند ، خود من اوایل خیلی به این مطلب حساس بودم ، ولی وقتی میبینم یک روزنامه معتبر ایران میاد کار من یا لیلا جون رو میدزده و با نام فرد دیگه به بازار روانه میکنه ، از این مردم کوچه و خیابون چه انتظاری میشه داشت
الان کمتر رو اعصاب خودم واسه اینجور مطالب فشار میارم ، و کار اینجور افراد رو میزارم رو حساب بیوجدانی و بی فرهنگی شون
بارها هم شده که خود من دقیقا مثل شما یک ایده پیاده کردم ولی بعد دیدم دیگرون بدون ذکر نام و حالا با فرو کردن ١ خلال چوب دندان به نام خودشون میکنند :))) ولی خوب چه باید کرد ؟؟؟