June 28, 2013

روچین برنج با گوشت قلقلی ... ایده جدید و خوشمزه

مادر عزیزم برای ته چین ,  مرغ یا گوشت را ادویه و آبلیمو میزدند و
و بدون استخوان با قدری روغن ته قابلمه می چیدند و روی آن برنج
آبکش مخلوط با زرده تخم مرغ و ماست و زعفران میریختند  و میذاشتند
روی حرارت خیلی آهسته  تا یکی دوساعت  بوی مست کننده برنجهای
قدیم هفت در محله رو ور میداشت  بعد قابلمه رو لحظه کوتاه در آب سرد
میذاشتند و یک سینی روی اون و ته چین رو برمیگردوندند روی سینی  
وای که چی میشد !!!  حالا اکثرا از جمله خودم مرغ را لای پلو میذاریم و 
میگیم ته چین  خوب اینم روچین  که براتون درست کردم گوشت رو روی
 برنج چیدم  خیلی خوشمزه شده بود ازته دل میگم جای همه تون خالی 
امیدوارم این روچین مدل جدید رو درست کنید و لذت ببرید 






البته درطرز تهیه توضیحات لازم داده شده و این عکس فقط نشان دهنده
دوقسمت (1) برنجی است که جداگانه با دو رنگ غذائی رنگ گرفته و روی
 .برنج (2) آبکش پاشیده میشود  برای رنگ و زیبائی






☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§




1 comment:

gilda said...

یک ایده خیلی زیبا که با اسمش بسیار هماهنگ شده
خیلی جالب بود صفا جان ، یقین دارم که خوشمزه هم هست ، دستتون درد نکنه نازنین