June 19, 2013

Marillenknödel - کوفته زرد آلو در 2 دستور .. دستوراول اصلی است یا یک تغییر و دستور دوم با چند تغییر

کوفته زردآلو یکی از دسرهای محبوب اتریشی هاست که معمولا
گرم خورده میشود این دسر را به چند طریق مختلف درست میکنند
که با اجازه تون من تقریبا همه رو امتحان کردم و برای همین هم تغییراتی
از نظر طعم و عطرو بو و میزان شیرینی و بقول مادر عزیزم نمک نمک
 غذائی به این دسر داده ام دستور اول دستور اصلی است که فقط شیرینیش رو
کمی بیشتر کردم و با زردآلوی کنسروی که طعم بهتر و شیرینتری دارد
درست کردم  در دستور دوم که در دنباله این دستور مشاهده میکنید  تغییرات
اساسی در جهت طعم و عطر و مزه اون دادم که به نظر خانواده و دوستانمون
هم خیلی بهتر از دستور اصلی بود حتما امتحان کرده و گرم نوش جان کنید

 :دستور اول


♦♦♦♦


♦♦♦♦

 ♦♦♦♦

 ♦♦♦♦


☺☻☺☻☺☻☺☻☺
§§►­



:دستور دوم 


♦♦♦♦

♦♦♦♦

 ♦♦♦♦



♦♦♦♦


♦♦♦♦


♦♦♦♦
این هم طرز تهیه تصویری که اول  درست کرده بودم  بعد عکسهای کمتری بکار بردم
که از درست کردنش پشیمون نشید


☺☻☺☻☺☻☺☻☺
 





2 comments:

Atefeh said...

این خیلی عالیه ... به به
دست گلت درد نکنه
دستورش هم خیلی خوبه
:-)

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی عاطفه جان عزیز لطف کردید که اینجا سرزدید ...امیدوارم که اینقدر وقت داشته باشید که هر دو دستور رو درست کنید و در مورد طعمشون نظر بدید.. درصورت درست کردن نوش جونتون