June 2, 2013

Spargel .....مارچوبه با سس سفید با سبزیجات عطری



انگار که 24 ساعت برای همه کارها کمه  دوسال پیش درست کردم عکسهای
مراحلشم گرفتم  فرصت نشد پارسال دورنگ مارچوبه  گرفتم مراحل اونو هم
عکس گرفتم بازتوی بلبشوو شلوغی بازارعکس قایم شد دیگه امســــــــــــال 
با وجودیکه گرانتر از سالای پیش بود خریدم و سس بشامل با دستــــــور جدید
و سلیقه ای درست کردم بجای سس هلندایز  چون نمیخواستم از زرده تخم مرغ
استفاده کنم  البته دوبار قبل هم از بشامل استفاده کردم فعلا با عجله اینو گذاشتم
تا بعداعکسهای سه گانه اش  بصورت آلبوم هم درست کنم و بذارم  

مواد لازم
مارچوبه به هر مقدار که دوست دارید
طرز تهیه اش هم خیلی آسونه  اول انتهای مارچوبه را با دودست
بگیرید و بشکنید از هرجا که شکست ته ساق را دور بیندازید بعد
ازنصف آن به پائین با پوست کن با احتیاط  پوستش رابردارید  بعد
همه مارچوبه هارا درآب جوش با کمی نمک بیندازید و بگذارید چهار
تا پنج دقیقه  بپزد (البته در اینکشور بین دو تا سه دقیقه  میپزند )  ولی 
به مذاق ما هنوز نپخته و حتی نرم نیست  ...بهرصورت نباید زیاد بپزد
در مورد مارچوبه سبز رنگ و سفید رنگ  سبز آن همیشه خوشمزه تر
و بهتر و زود پز تر است 
مواد لازم برای سس سفید
آرد دو قاشق غذاخوری  ـ کره  50 گرم ـ پودر های مرزنجوش و 
پونه کوهی هرکدام یک قاشق چایخوری ـ شیر 350 میلی گرم  +نمک
و پودر فلفل پاپریکا
طرز تهیه
کره را آب کنید بعد آرد را در آن بریزید کمی تفت دهید و بعد شیر را به
آن اضافه کنید مرتبا هم بزنید  تا بصورت کرم نرم و صافی درآید  نمک و
پودر های مرزنجوش و پونه کوهی را نیز اضافه کنید  در صورت تمایل 
کمی فلفل سیاه نیز بزنید 
بعد از زمان پخت مارچوبه ها آنهارا  در دیس بچینید و سس سفید  را 
رویشان بریزید  
بعد پودر فلفل پاپریکا روی سس بپاشید 
☻☺☻☻☻☻☻☺☻







☼☼☼☼☼☼
این هم دستور مارچوبه قبلی  که دوسال پیش تا حالا توی نوبت بود
البته اینو هم باید بگم دستورسس دومی با اضافه کردن کمی پنیر طعم
خیلی خوشمزه ای داشت 





☻☺☻☻☻☻☻☺☻



6 comments:

شکمو said...

به به من عاااشق مارچوبه هستم
سسش هم خیلی لذیذ هست معلومه
دستتون درد نکنه خانوم هنرمند

Roz said...

من هنوز خودم مارچوبه ندرستیدم ، خیلی خوش آب و رنگ شده صفا جون ، کلی هوس کردم :)))

gilda said...

عاشقشم م م م ، مرسی

Touba Safaei (SAFA) said...

لیلاجان عزیز خوشحال شدم که هم اینجا بودید و هم مثل من از مارچوبه خوشتون میاد....♥ مرسی شاد باشی

Touba Safaei (SAFA) said...

رزجان عزیز خوشحال شدم که اینجا بودی و بهت توصیه میکنم حتما بقول خودت بدرستی پشیمون نمیشی...مرسی از محبتت ..♥ شاد باشی

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدا جان عزیز از اینکه اینجا بودید خیلی خوشحال شدم و از اینکه مثل من عاشق مارچوبه هستی هم همینطور ...مرسی از محبتتون ...♥ شاد باشی