August 21, 2013

رولت با رویه رنگی

چند روز پیش به پیشنهاد دخترم  این رولت رو درست کردم که البته
میشه گفت نقش ونگار با هدف خاص نداره ولی مجموعا خیلی شاد و 
دلچسب  از آب دراومد  دستورش خیلی ساده  و راحته و طعمشم خیلی
خوشمزه و چربی اون هم  فقظ مختص به خامه است که در یک برش
 رولت  مقدارش خیلی کمه  با خیال راحت میشه خورد  ..قابل توجـــه 
دوستان عزیزی که کیک و شیرینهای چرب رو نمیتونند  و دوست 
ندارند بخورند...امتحان کنید پشیمون نخواهید شد



رولت ساده با رویه رنگی 
مواد لازم
☻☺☻☺
آرد 100 گرم  ـ شکرریز 50 تا 80 گرم  ـ 5 عدد
تخم مرغ ـ یک پاکت 8 گرمی وانیل شکری  ـ یک
پر نمک
برای خامه
خامه 250 گرم ـ پنیر کم نمک نرم 200 گرم ـ یک
پاکت 8 گرم وانیل  ـ خاکه قند برای هر 100 گرم یک
قاشق غذاخوری پر .

مقداری رنگ های غذائی مختلف به سلیقه خودتون
طرز تهیه
☻☻☻☻
زرده تخم مرغهارا با پر نمک و نصف شکر و وانیل
خوب بزنید که کرمی شود ...سفیده هارا با نصف دیگر
شکر بزنید تا خوب سفید برفی شود و از ظرف نریزد
نصف سفیده زده شده را در زرده کرمی آهسته مخلوط
کنید بعد آرد را کم کم در آن بریزید و آهسته با لیسک
هم بزنید در پایان نصف دیگر سفیده را اضافه کنید و

مایه خمیر نرم را فقط زیرو رو کنید
به اندازه یک قاشق پر غذاخوری برای رنگ قرمز و
یک قاشق غذاخوری برای رنگ سبز از مایه خمیر
بردارید  و با مقدار ناچیزی رنگ غذا مخلوط کنید
و روی کاغذ چرب شده در سینی فر نقش و نگار مورد
علاقه تون رو بکشید  سینی را در فر قرار دهید تا
چند دقیقه  بعد بیرون بیاورید  و بقیه خمیررولت را که
در یخچال گذاشته اید روی کاغذ ملایم و یک اندازه
پخش کنید  و دوباره در فر قرار دهید به مدت 12 دقیقه
تا بپزد بعد از بیرون آوردن  روی نان رولت شکر درشت
بپاشید یک کاغذ  کیک را روی آن بگذارید و رولت را
روی کاغذ برگردانید و حالا یک دستمال تمیز آشپزخانه
را مرطوب کرده و بعد از اینکه کاغذ اولی را ملایم از
روی نان رولت برداشتید , دستمال را روی آن بیندازید

و اینبار روی دستمال برگردانید و با دستمال آنرا ملایم
لوله کنید  و بگذارید همانطور سرد شود
خامه را با وانیل و خاکه قند بزنید تا کمی سفت شود بعد
پنیر را اضافه کرده و دوباره بزنید تا خامه ای خوب و
سفت درست بشه ( مواظب باشید که زیادی نزنید )
رولت سرد شده  را بازکنید خامه را میانش یکدست بکشید

 آنرا را لوله کنید  بعد در یخچال قراردهید ...اگر میخواهید
رولت کاملا خوب و عالی باشد باید بیشتر از4 ساعت در
یخچال بماند تا موقع برش دادن خیلی راحت بریده شودو
بتوانید یکدست برش بدهید ...صفا ..نوش جان
درجه حرارت فر از قبل روی 200 درجه سانتیگراد






☻☻☻☻☻☻☻☻☻


2 comments:

gilda said...

عالی شده من از این طرح های جدیدی که روی رولت میاد خیلی خوشم اومده
دست شما درد نکنه و نوش جونتون

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدای عزیزم که اومدی سر زدی خیلی خوشحال میشم واقعا....خدایم شاهده که اصلا و ابدا نه برای کامنت داشتن چون برام علی السویه است ..و اگه توجه کرده باشید قبلا اصلا کامنت رو بسته بودم ...ولی توی این دیار غربت آدم مشتاقه و دوست داره با دوستان ندیده هم قدری راجع به خوراکها گپ بزنه .............مخصوصا اینکه بلاگ اسپوت در ایران فیلتره ....درضمن دخترم از نقاشی روی کیکها خوشش میاد از رنگهای متنوع برای همین توی همین بلاگ اسپوت...یه وبلاگ داره پراز عکسهای گلی که گرفته در فیس بوک هم یه پیج پر از گل داره........از خوراکهای رنگی و شیرینهای رنگارنگ خوشش میاد..... بازم تشکر ...اگه درست کردید نوش جونتون باشه.♥ ♥ ♥