August 1, 2013

cous cous - کووس کووس با مرغ و ماهی به روش خوراکیها

دوستان عزیز  درسته که کووس کووس دراصل از کشورافریقا است
ولی این دستورهائی که اینجا مشاهده میکنید تماما ایده شخصی  است
و از هیچ منبعی و یا هیچ آشپزی نیست   چون ابتکاری است بنابراین   یک
روش ایرانی به حساب میاد  و بی نهایت جای تاسف است  اگر روزی  به 
اسم کشوری عربی معرفی یا  فردی بخواهد  به اسم خودش تهیه و ارائه دهد    
آرزو میکنم که شما دوستان گرامی اگر  دستورات این وبلاگ را درست کردید 
در کنار خانواده عزیزتون نوش جونتون باشه ... و اگر خواستید  درست
کنید و در وبسایت یا وبلاگ قرار دهید منبع آن را هم لطفا  بنویسید
که این درک عمیق و محبت و بی ریائی  شمارو میرسونه
سپاسگزارم





 :توضیحات این عکس

برای تهیه کووس کووس  با ماهی  چون از فلفل و زنجبیل و ادویه مخلوط
کردم بدون اضافه کردن دارچین  بعد یک عدد گوجه فرنگی درشت بدون 
پوست و تخم مرغ هم اضافه شد  تا نسبت به ادویه جات تندو معطر طعم 
ملایم تری بگیرد در عین حال تندی وعطر ادویه جات رو داشته باشد



 :توضیحات این عکس 

برای نوعی دیگر کووس کووس با مرغ  , نخود فرنگی  و قدری جعفری
اضافه میکنم که با هم بسیار هماهنگی دارد  و براحتی جای پلو را میگیرد
: توضیحات این عکس 
 برای تهیه  کووس کووس با میگو  از روش خیلی خوبی استفاده 
کردم و خیلی خوشمزه شد  توضیحات بعدی و دستور این کووس
کووس را در یکی دو روز آینده در وبلاگ قرار میدم


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§§§




2 comments:

Anonymous said...

عزيزم ما توي ايران كوس كوس رو از كجا تهيه كنيم؟ اسمش هم كمي ناجوره !

Touba Safaei (Safa) said...

با تشکر از شما دوست گرامی
متاسفانه دقیقا اطلاعی ندارم ولی چون پارسال در ایران بودم در تهران فروشگاه شهروند در قسمت خوراکی ممه چیز داشت و خدائیش چیزی از فروشگاههای کشوری که زندگی میکنم کمتر که نداشت هیچ خیلی همم متنوع بود.......کووس کووس اسمش البته تلفظش با او هست ناجور نیست فقط چون عادت نداریم کمی غیر عادی است اگر فروشگاه ترکی یا عربی پیدا کردید حتما دارند ............کووس کووس با بلغور فرق میکند کووس کووس از جنس بلغوراست ولی چون قبلا روی آن کار شده است قابلیت نرم شدن با آب جوش بدون جوشیده را دارد ولی بلغور را باید پخت ...........امیدوارم بتونید آنرا از فروشگاههای زنجیره ای بزرگ گیر بیارید و درست کنید ...شاد و موفق باشید