January 17, 2014

مربای انگور کبود رنگ ...روش خوراکیها

قدیما یعنی بیشتر از 50 سال پیش تا همین 25 سال پیش که به بوئین میاندشت در
منطقه گرجی نشین فریدن نزدیک اصفهان برای دیدار میرفتیم  یک مورد جدائی
ناپذیر از سفره های بسیاری از مردم اونجا مربای انگور  بود  به این عقیده بودند که بعد از صرف غذای اصلی خوردن یک یا دو قاشق مربای انگور برای هضم کمک
بزرگیست  و متاسفانه امروزه این رسم زیبا  بطور کلی منسوخ شده  و کسی این
کار رو نمیکنه  وقتی سر سفره ها به جای انواع خورشتها لازانیا و پیتزا میاد,  کی
دیگه به فکر مربای انگور برای هضم بهتره..؟..بخصوص بین جوانان ...درهر
  صورت با این اوصاف میشه نتیجه گیری کنیم  که دسر بعنوان یک خوردنی 
 شیرین سر سفره های ماایرانی ها زودتر از کشورهای اروپائی و آمریکائی
اومده و میتونه دقیقا یک رسم ایرانی و قدیمی باشه



دوستان عزیز چون برای دکور انگور کبود رنگ نداشتم از انگور سبز 
ناچارا استفاده کردم هر چه باشه مثل خواهر و برادرند








☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§  ♦ §


2 comments:

Roz said...

خیلی عالی بود ، مثل اینکه باید دست بکار شم ، دلمان بسی آب شد :))))

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم برای تنوع هم که شده حتمادرست کن .....شاید مربای مورد علاقه ت از آب دربیاد جه دیدی ؟؟؟ ............یکدنیاسپاس از محبتت ♥ ♥