February 15, 2014

سالاد اولویه . روش خوراکیها ـ باردوم

سالاد اولویه را بیشتر برای دکورش میذارم چون قبلا دستورآنرا گذاشتم و نیز
اشاره کرده ام که این دستوری است که ازمعلم خانه داری و آشپزی مهربان
و گرامی ام خانم ناصری در کلاس چهارم دبیرستان مدرسه ایراندخت آبادان
یاد گرفتم واز اون زمان کاملا به این دستور وفادار بوده ام  به جز گاهی اوقات
که سس مایونزش را بصورت آماده میخرم ...از سالادهای مورد علاقه ماست
که با نون باگت و گوجه فرنگی خیلی خوشمزه تر میشود
برای دستور در همین وبلاگ  ,  لطفا به این لینک کلیک کنید
http://khorakiha.blogspot.co.at/2012/04/40.html








سالاد الویه ..صفا
مواد لازم
☻☻☻
سیب زمینی پخته و خرد شده 600 گرم   ـ 500 گرم

 گوشت مرغ  پخته وخرد شده  ـ 5 تا 7 عدد تخم مرغ
پخته و خـــرد شده  ـ 300 گرم نخود فرنگـــی  ـ یک

عدد هویج متوســــط پخته و رنده شده ـ 200 گــــرم
خیارشــــور خــــرد شده ـ یک شیشه سس مایونز  ـ

آب نصف  یک لیمـــــوترش  یا دو قاشق غذاخوری ـ
نمک و فلفل سیاه دلخواه ...سس مایونز اضافه و سایر
مخلفات برای تزئین .

طرز تهیه
☻☻☻

تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته نمک و فلفل
سیاه و آبلیمو اضافه کنید سس مایونز بریزید و با

دو قاشق بزرگ آنها را خوب مخلوط کنید  بعد در
دیس یا بشقاب ته گود ریخته و با سس اضافه روی

آنرا یک لایه نازک بکشید و روی آنرا به سلیقه
خودتون تزئین دهید...دراین دستور از سس مایونز

قبلی کمی کنار گذاشته بودم.. صفا ..نوش جان


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§

6 comments:

Roz said...

خیلی هم عالی و خوشگل ، نوش جونتون

Laleh said...

وااااو چه تزئینات رنگ و وارنگی خانم
♥ صفایی

منم بیشتر وقتها از هویج و نخود سبز برای تزئین سالاد الویه ام استفاده می کنم دستتون درد نکنه کاملا مشخصه چقدر خوشمزه است

gilda said...

دستتون درد نکنه
از مدرسه و آموزش سر کلاسها یاد کردید , من هم یاد اون زمان افتادم
یادش بخیر اون موقع ها به جای اینکه تو کلاسهای آشپزی رغبت داشته باشم شرکت کنم , تو کلاسهای فنی و موتوری بیشتر وقت صرف میکردم :))))
ولی حالا به آشپزی رو آوردم

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدای عزیزم من از بچگی عاشق پخت و پز بودم همیشه ولی بقیه درسام هم عالی بوده برای همین هرسال شاگرد اول تا سوم شدم ...ولی شغلی که انتخاب کردم در ابتدا بعنوان تکنسین بیهوشی بیمارستان 25 شهریور آبادان خیلی متفاوت بود با خواسته ام ..بعد ها هم مسئول دبیرخونه بیمارستان شهید دکترمعیری و بعد مسئول کتابخانه شدم بازم متفاوت با آشپزی ولی کماکان عاشق پخت و پز ...تا حالا از هر کس هم اضافه بر آموزشهای مادر عزیزم چیزی یاد گرفتم امکان نداره که فراموش کرده باشم ...سرنوشت هر کاری که دوست داره با آدم میکنه ما هم هیچ اختیاری نداریم حداقل برام ثابت شده.........مرسی خوشحال شدم که سرزدی ..شاد و موفق باشی..♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

نظر لطفتتونه .... اصولا وقتی خوراکی رو تزئین میدیم میدونید که بایستی موادی انتخاب کنیم که متناسب با طعم غذامون باشه و بشه خوردش ...معمولا برای تزئین اولویه هر موادی که در اولویه بکار برده شده مناسب تزئنش هم هست ...بگذریم از اینکه گاهی وقتا از دانه ذرت هم استفاده میکنیم ولی خدائیش دانه های ذرت کنسروی رو همه وقت میتونیم استفاده کنیم و خوش طعمه ......بله این دستور حتما خوشمزه است چون از 16 سالگیم تا حالا هربار اولویه خواستم درست کنم فقط با این دستور بوده که از معلممون یاد گرفتم ...امید با این دستور هم درست کنید و لذت ببرید ...تشکراز اینکه لطف کردی و اینجا بودید..♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

لطف داری رز عزیزم ...انشالله با همین دستور درست میکنی و همگی از خوردنش لذت میبرید...تشکر از اینکه اینجا بودید...صفا آوردی.♥ ♥ ♥