May 8, 2014

لازانیا لقمه بادمجان با محتوای بلغور پرورده یا کووس کووس cous cous



قبلا دستور لقمه بادمجان توتاه  ونیز رول بادمجان با پنیر را در همین جا هم 
براتون قرار دادم و حالااین دستور بامزه لازانیای لقمه ای بادمجان رابا
  دانه بلغورپرورده و ظریف کووسکووس را درست کردم وکلی هم خوشمزه 
شد..  خیلی مناسب برای پیش خوراک و همچنین  برای شام  کاملا سبک
و خوش طعمه  امید که درست کنید و خوشتون بیاد
دوستان عزیز اگه مایل بودید که دو دستور ذکر شده بالا رو هم سرچ کنید  
لطفا درقسمت  جستجو به فارسی تایپ کنید  تا بتونید استفاده کنید 
چون گذاشتن لینک  پستها به تازگی  با اشکال همراست 

لازانیای لقمه ای بادمجان با بلغورکووسکووس
cous cous

مواد لازم

☻☻☻

ورقه بادمجان  24 عدد  به قطر یک و نیم تا دوسانت ـ 
بلغور کوس کوس  1 لیوان پلوپز  ـ  یک عدد پیاز
متوسط ـ  یک عدد گوجه فرنگی نسبتا درشت  ـ  فلفل
سبز تازه شیرین  یک عدد خرد شده ـ  جعفری خرد
شده  4 قاشق غذاخوری  ـ رب گوجه فرنگی یک قاشق
غذاخوری ـ  زرد چوبه و ادویه  یک قاشق مرباخوری
ـ فلفل و نمک دلخواه  ـ روغن به اندازه لازم ـ  به تعداد
 چند عدد پنیر ساندویچی ورقه ای .بین 4 تا 6 ورقه
بستگی به بزرگی و کوچکی پنیر ساندویچی دارد .

 طرز تهیه مواد میانی لازانیای لقمه بادمجان

☻☻☻

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید سپس ادویه جات
اضافه کنید  یک هم بزنید و بعد فلفل سبزخرد شده  و نیز
گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده را در آن بریزید
بگذارید تا گوجه فرنگی کمی نرم شود  بعد یک لیوان
و نیم  آب اضافه کنید  جعفری ریز شده را هم در آن 
بریزید  و صبرکنید تا  وقتی که به جوش آمد بعد یک
لیوان بلغورکوس کوس را در آن بریزید  هم بزنید
نمک وفلفل را بچشید  به محض اولین جوش حرارت
را ببندید و در قابلمه را بذارید  بین 7 تا 10 دقیقه بماند
تا بلغور ها کمی پف کند و دم بکشد.

مواد میانی  لازانیا لقمه بادمجونی آماده است

کاغذ مافین 12 عدد را در قالب آن گذاشته  درون آنهارا چرب کنید  و سپس از
تعداد 24 برش حلقه ای بادمجانها  12 عدد آنرا درون کاغذهای مافین بگذارید  
اینک از مواد بلغور که 12 قسمت کرده اید  هر قسمت را روی یک حلقه بادمجان 
بریزید
حالا روی هر کدام 12 برش حلقه ئی بادمجان باقی مانده رو بذارید 
روی هرکدام را با مقداری از پنیر ساندویچی کم چربی بپوشانید
 روی آنهارا با سلیقه خودتون یا زیتون و یا هویج  تزئین بدهید  اگه دوست داشتید
در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بذارید  تا زمانی که پنیر روی بادمجانها
رنگ مطلوب به خودشون میگیرند



بعنوان پیش خوراک و یا برای شام  فوق العاده مناسب  است و یقیننا  همه 
از طعم خوب و خوشمزه آن لذت خواهند برد..صفا

☻☻☻☻☻☻☻☻☻












2 comments:

gilda said...

صفا جون , واقعا لقمه ای و راحت هست , و با توجه به اینکه بادمجان داره حتما خوشمزه و لذیذ شده
مرسی بابت این ایده جالب

Touba Safaei (SAFA) said...

درسته گیلد جان خیلی راحت و خیلی شیکه درست کنید پشیمون نمیشید این خوراک رو چندین بار برای پیش غذا درست کردم و یکبار هم برای دوست گیاهخوارم تهیه کردم که واقعا خوشش اومد .....برای غذای اصلی هم اگه دیر وقت باشه خیلی مناسبه . در هر صورت جای همه شما دوستان خالی خوشمزه بود ...مرسی دوست عزیزم از اینکه وبلاگ رو روشن کردید..♥ ♥ ♥