July 12, 2014

Bagel - بِی گِل

نان بِیگِل  اصلش ازکشور آمریکاست ولی درکشورهای اروپائی نیزهمیشه  
علاقمندان فراوانی داشته .  این نان تنها نانی است که قبل از پختن در فر بایستی
در آب جوش زمان کوتاهی پخته شود...... ..دستور نان بِیگِل را قبلا در فیسبوک
 پیج خوراکیها و با آلبوم تصویری طرز تهیه در پیج ناهار و شام گذاشتم ..این 
 نان بسیار ترد و خوش خوراک است و برای هروعده غذائی بسیار مناسب
 است  توصیه میکنم حتما درست کنید .










☻☻☻☻☻☻☻☻☻



2 comments:

Roz said...

عالی مثل همیشه زیاد از این نون خوردم و میدونم که خوشمزست ، چه برسه به اینکه خونگی باشه ، دستتون دردنکنه صفا جون :*

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم مرسی از اینکه سر زدی خوشحالم کردی...منم ازوقتی اومدم این کشور نه هروز ولی اغلب این نون رو خریدم و با کیف هممون خوردیم چه نوع شیرینش که اونم درست کردم و میذارم و چه معمولیش ...وقتی هیچوقت تا همین دوسال پیش نمیدونستم که قبل از فر باید توی آب بپزه ....خلاصه بالاخره وقت گیر آوردم و درست کردم جای همتون خالی خیلی عالی شد ...حتما بقول خودت بدرستش ...نوش جونتون .....درضمن دستوری که من نوشتم با کمی تغییره ........شاد و موفق باشی..♥ ♥