November 30, 2014

سالاد سیب زمینی و پیازچه

سالاد سیب زمینی آب پز با پیازچه و سس مایونز جایگزین به حق سالاد 
اولویه است بعلاوه اینکه وقت کمتر میگیره ..اولین بار که این سالاد رو درست
کردم یادمه دقیقا ...چون سالی بود که انگلیس بودیم و همه جا جشن بود برای  
ازدواج پرنس چارلز بادیانا  و به این مناسبت  یک سری حراجیها شده بود من 
چند تا کتاب آشپزی به قیمت خیلی ارزانتر ازاصلش خریدم که از یکی ازاونا
این دستوررو درست کردم این کتاب رو هنوز دارم نویسنده ش خانم جنی پیپل
..است سعی کردم خیلی خوب نگرش دارم هرچه باشه یادگاریه 
قبلا با سیب زمینی دو سه سالاد دیگه هم درست میکردیم  این سالاد هم ساده تر
و هم زمان کمتری میگیره خوشمزه هم که هست  خلاصه اگه یه روز وقت کافی
 برای یک  پیش خوراک پرکارنداشتیم , این سالاد بهترینه 
.

باپیازچه قرمز خیلی جالب شده بود و طعمش هم کماکان  خوشمزه











سالاد سیب زمینی و پیازچه 
ساده  و کم زحمت
مواد لازم
********* 
  سیب زمینی آب پز خرد شده 400 گرم 
پیاز چه پاک و خرد شده 200 گرم
سس مایونز 200 گرم
 خامه ترش 100 گرم
نمک و فلفل باندازه لازم
طرز تهیه
*********
سیب زمینی  و پیازچه ها را  داخل ظرفی ریخته و
 سس مایونز و خامه ترش و نمک و فلفل سیاه را هم
اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . این سالاد را
میشود بصورت دلمه گوجه فرنگی نیز استفاده کرد
داخل گوجه سفت و تازه را خالی کرده و از سالاد
درونش می ریزیم  و با تزئین دلخواه سرو میکنیم
صفا ......نوش جان
این دستور را 4 سال پیش 2010 در پیج آشپزی ایرانی
قرار داده ام ..


با پیازچه قرمز درست کردم خیلی بامزه شد رنگ  زیبائی گرفته بود



درزیر سالاد سیب زمینی با پیاز معمولی  که  برای چاشنی اش از  سرکه و 
آب لیمو و نمک و کمی شکر استفاده میشود  در کشور اتریش  این سالاد
عکس پائین همیشه پای  انواع شنیتسل های مختلف  میگذارند  بخصوص 
خوردنش با شنیتسل ماهی  بسیار لذیذ است  دستور و عکس آنرا  درشروع 
 تشکیل پیج   در سال 2011 در پیج خوراکیها فیسبوک قرار دادم  به این لینک





☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻
§§


4 comments:

Roz said...

حدس میزنم که چقدر عالی باید باشه ، من یه سالاد پیازچه درست میکنم که توش شوید و خیارشور هم داره ، حالا یه بار پیازچه قرمز میگیرم و این دستور عالی شما رو درست میکنم ، دستتون درد نکنه ، مثل همیشه بی نظیر

gilda said...

صفا جان , نمیدونم که تو اتریش هم سالاد سیبزمینی هست یا نه
چون اینجا ی مدل سالاد سیبزمینی که به همین صورت هست فراوونه و همه جا هم فروخته میشه
البته با پیاز معمولی بیشتر کار میکنن و حتی زمان سال نو ٢ غذا که خیلی پخته میشه یکی بوقلمون هست و یکی هم سالاد سیبزمینی و سوسیس
حالا برام جالب بود که این سالاد رو از رو یک کتاب انگلیسی تهیه کردید
به هر حال مرسی و نوش جون , من هم خیلی این سالاد رو دوست دارم

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدا جان ازت ممنونم که یادم انداختی این سالاد که اشاره کردی سالاد سیب زمینی با پیاز معمولیه که باچاشنی آب لیمو و سرکه و نمک و شکر درست میشه و دراتریش همیشه با شنیتسل همراهه من تقریبا 4 سال پیش گذاشتم توی خوراکیها که لینکش رو همراه با عکسش گذاشتم توی همین آلبوم ....این یکی سالاد با پیازچه است و سس مایونز میگیره و کاملا با اون سالاد فرق میکنه واقعا یه فرصتی شد که اونو بیارم توی وبلاگ هنوز خیلی چیزا مونده و من اصلا وقت ندارم ............بازم تشکر از تلنگری که به حافظه ام زدی .......خوشحال شدم عطر وجود نازنینت رو اینجا حس کردم ...شاد باشید ♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم فرقی نمیکنه با کدوم پیازچه درست کنی اصلش با پیازچه سبزه ...پیازچه قرمز هم همون مزه رو داره ولی یه هوا خوشگلتره .... این دستور اصله و خیلی قدیمیه خیار شور و شوید نداره احتمالا هرکس به سلیقه و مذاق خودش درست میکنه ...منم یکبار نخود فرنگی ریختم دیدم مزه اش عین الویه است ...و اگر باور کنی بگم حتی بهترهم شد ..............مرسی از اینکه لطف کردی و اینجا بودی ...شاد وموفق باشی ♥ ♥ ♥