December 29, 2014

نون تست سوخاری با محتوای بادمجون کبابی و پنیر .خوراکیها


با نان تست تا حالا انواع و اقسام پیش خوراکهارو درست کردم بعضی هاشون رو
درآرشیو دارم بعضی هاشونو هم اصلا عکس نگرفتم   درایران یادم میاد نان تست 
خیلی ترد بود الانم ترده و کارکردن کمی مشکل  ولی نان تستهای ما در اینجا 
واقعا مناسب  امتحان کردن و تجربه روی اونهاست  اکثرا حالت خمیری دارد
در واقع مانند خمیر کمی سفت است  که زحمت خمیر کردن و برش دادن را
کم میکند..مثلا این دستور را با خیلی مواد امتحان کردم همشون خوب شدن
مثل با ماهی  با مرغ و با کالباس و با سوسیس ..با ماهی و با مرغ را در
آرشیو دارم ..با بادمجون چون گیاهی به حساب میاد  بعنوان پیش خوراک 
درست کردم چون غذای اصلی  بیشتر گوشت بود
امید که درست کنید و دوست داشته باشید







☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§








4 comments:

gilda said...

خدای ی ی من بادمجون با این ترکیب تهیه کردن چه شودددددد
مرسی صفا جون , این دقیقا به سلیقه خوراکی من یکی جوره

Roz said...

سلام صفا جون ، این پیش غذا باب دندون منه هاااا ، به به ، با بادمجون حرف نداره ، حتما خیلی لذیذه ، دست گلتون درد نکنه بابت دستور و ایده ی خوبتون

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدای عزیزم در اینکه خوش سلیقه ای که شکی نیست ....حتما امتحان کن خیلی جالبه البته اگر کسی دلش بخواد میتونه بادمجون رو سرخ کنه ولی اینطور کبابی آدم راحت تر و بیخیال تر میخوره ...شاد باشی ♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

سلام رز عزیزم ..تشکر از اینکه اینجا بودی ... درست میگی واقعا طعمش خیلی خوب بود و یه پیش غذای خوشمزه است راستی اگه دوست داشتی میتونی بادمجونش رو سرخ کنی ..ولی کبابیش رو اول امتحان کن . شاد باشی ♥ ♥ ♥