January 13, 2015

عدس پلو با کباب سینه مرغ

عدس پلو با کباب مرغ یا جوجه  و همراه با آن  یک سس گوجه فرنگی تند و 
خوشمزه  خیلی میچسبه ..امتحان کنید ..اینهم یک دستور دیگه از جوجه کباب
این اصطلاح جوجه کباب  گاهی وقتا درمورد سینه مرغ هم میشه بکار برد 



عدس پلو با پلو پز و جوجه کباب صفا

مواد لازم برای پلو

☻☻☻

سه لیوان پلوپز برنج خوب  ـ 1 لیوان ونیم عــدس ـ
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران ـ نمک  دلخواه 
ـ کره به مقدار لازم
طرز تهیه
☻☻☻
عدس را خیس کرده و بپزید  ..برنج را قبل از
پخت حداقل تا دو ساعت خیس کنید
عدس رااگرهنوز آب دارد باید با پیمان  پلوپز آنرا
اندازه بگیرید  درمجموع  باید 4 لیوان پلوپز آب در
قابلمه پلو پز بریزید ...اینک در قابلمه پلوپز برنج
خیس خورده بدون آبش و عدس آب پز را همراه
با کره و نمک بریزید ...درجه را تنظیم کرده و
بگذارید تا بپزد ودم بکشد


من عاشق این نوع برنج هستم که خوب ری بده و عطر خوبی داشته باشه  و از
برنجی که زحمت براش میکشی وشفته بارمیاد یا ری نمیده یا دونه های ریز داره
 بشدت حذر میکنم  متاسفانه گاهی مجبور بودم استفاده کنم 
بگذریم که درایران شایعات خیلی زیادی درمورد خواص بد!!!! این مدل برنجها 
هست ولی ما دراین کشور با اعتماد به فروشنده ها خیلی راحت میخریم و میدونیم 
که اتفاقی نمیفته  برعکس از پخت راحت و نتیجه  خوبش لذت میبریم 
 در پلوپز و نیز دم پختش مثل چلوکش درمیاد بدون زحمت .

 دم کشیده در پلوپز




مواد لازم برای کباب سینه  جوجه یا مرغ

☻☻☻

سه  عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان به وزن
تقریبی 700 گرم ـ  ماست یک لیوان ـ زعفران حل
شده در آب کمی  ـ آب لیمو 4 قاشق غذاخوری  و
نوک قاشق چایخوری نمک  آب پیاز نصف استکان
فلفل سیاه  کمی .

طرزتهیه

☻☻☻

سینه مرغ را به تکه های درشت ببرید و از مجموع
مواد لازم یک ماریناد درست کنید و تکه های گوشت
را درآن خوب آغشته کنید سپس دریک کیسه فریزر
به مدت 5 تا 10 ساعت بگذارید بماند. بهتر است  از
شب قبل تهیه کنید که کارها راحت پیش برود .



برای مخلفات

☻☻☻

طبق معمول همه چلوکبابی ها از گوجه فرنگی گریل
شده و پیاز و جعفری  یا کاهو استفاده میشود

☻☻☻☻☻☻☻☻☻

§













No comments: