February 27, 2015

سس خوش طعم , ساده و مناسب مرغ و گوشت

گذاشتن یک سس خوشمزه پای سفره  با هر نوع  غذائی
ممکنه زیاد لازم نباشه  ولی اگر لازم است که سسی  پای
میز یا سفره باشه  این سس خوشمزه  مناسب ترین است
بخصوص برای مرغ های سرخ شده یا  در فر طبخ شده و
نیز مرغ سوخاری و گوشت پخته شده در فر و نیز انواع
شامی ها و کتلت ها..بودنش همیشه موفقیت آمیز است .
بخصوص وقتی همراه با گوشتهای مختلف  پلو نیز سرو
 شود  




قرص سوپ گیاهی که استفاده  میکنم   از ساده ترین گیاهان  درست
شده بعلاوه اینکه  همیشه تازه و حتی اگردوهفته به پایان مهلت آن 
 باشد , دور ریخته میشود چون طعم آن تا اندازه ای بر میگردد حتی 
با داشتن نمک فراوان 


مواد لازم
☻☻☻
یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی   ـ  پیاز سرخ شده آماده
یه اندازه 5  قاشق غذاخوری پر  ـ  ادویه و زردچوبه تند
یک قاشق  مرباخوری پر  ـ  فلفل سیاه  و نمک  دلخواه
رب گوجه فرنگی  یک قاشق  غذاخوری  ـ  یک حبه قرص
سوپ گیاهی  ـ  نوک قاشق چای پونه کوهی ـ  از پودرهای
زیره  و تخم گشنیز  هرکدام نصف قاشق چایخوری صاف .
 نوک قاشق  مرباخوری  شکر ـ  کمی روغن
طرز تهیه
☻☻☻
پیاز سرخ شده  و روغن  و ادویه جات را یک تفت خیلی کوتاه
میدهیم  یک قرص سوپ کاملا گیاهی را  خرد کرده و همراه
با شکر به آن اضافه میکنیم   رب گوجه فرنگی و  گوجه فرنگی
کنسروی را اضافه نموده  میگذاریم با حرارت ملایم  آهسته  جا
بیفتد  اگر احیانا  سس کمی غلیظ تر از خواسته ما شده  میتوانیم
قدری آب جوش  در آن ریخته و وقتی جا افتاد  حرارت را بسته
تا وقت سرو غذای اصلی .  طوبی صفائی (صفا)  نوش جان
ـــــــــــــــــــــــــــــ
توجه : در صورت در دسترس نبودن  کنسرو گوجه فرنگی
و پیاز آماده ,  میتوانید از نیم کیلو گوجه فرنگی تازه  و 3 عدد
پیاز تازه به وزن 300 کمی بیشتر یا کمتر  که خیلی خوب ریز
کرده اید استفاده کنید . ☺

☻ ☻ ☻☻☻☻☻☻☻
§§




1 comment:

Roz said...

بعضی چیزها به نظر ساده میاد ، اما اتفاقا خیلی نکات کلیدی دارن ؛ از جمله همین مدل سسی که شما گذاشتین ، دستتون دردنکنه واقعا عالی و مناسبه