July 27, 2015

☼ شنیتسل گوشت سینه مرغ ☼


گوشت سینه مرغ را در ماست و نمک و فلفل  
بخوابانید حداقل یکساعت  تا بعد از سرخ کردن
 خوراک ترد وخوشمزه ئی داشته باشید  که نه
       وقت آنچنان میگیرد و نه کار زیاد میبرد 
دستور شنیتسل سینه مرغ یا بوقلمون قبلا در
وبلاگ گذاشته شده است  که لینک آنرا در
                 زیر می بینید 

http://khorakiha.blogspot.co.at/2012/06/blog-post.html




شنیتسل سینه مرغ  صفا

مواد لازم

☻☻☻

سینه مرغ به صورت دراز بریده شده در بسته بندی
به مقدار 350  گرم  ـ و آرد و آرد سوخاری به میزان
لازم  ـ  تخم مرغ یک عدد ـ نصف لیوان کوچک شیر
نمک و فلفل سیاه ـ  ماست 50  گرم .
طرز تهیه

☻☻☻

تکه های دراز بریده شده سینه مرغ را شسته و خشک
کنید بعد ماست و فلفل و نمک را با هم مخلوط کرده و
به گوشتها  بزنید 10 دقیقه صبرکنید سپس  آنها را در
 در آرد غلت داده  و در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید
در پایان  در آرد سوخاری ساده غلت  کمی روی آن با
انگشت بزنید  بعد در روغن داغ سرخ کنید  موقع سرخ
کردن شعله را کمی پائین بیاورید .صفا
نکته  ☻ گوشت سینه مرغ ظریف است و نیازی به
پخت زیاد ندارد گوشتهای مختلف هرچه بیشتر سرخ
شود از تردی دور و کشی  میشود .




☻☻☻☻☻☻☻☻☻





2 comments:

milad mili said...

سلام
من با ادمین بلاگ کاره خیلی واجبی دارم
در هیچ کجا پیداش نمی کنم :(
اگر شما می شناسین ایشون رو بگین با من تماس بگیرن
http://sabzotorsh.blogspot.com/

Touba Safaei (SAFA) said...

با پوزش از شما بنده هم ایشون رو متاسفانه نمیشناسم