January 28, 2015

پیتزا برگر

اگه درست کنید انگار دو جورخوراک درست کردید و یکی دو ساعت بعد 
از خوردنش هم دوباره گرسنه تون میشه  حالا چرا ؟؟؟  چون نونش هم یه کم
برشته است  و زود هضمه  بنابراین با خیال راحت برای شام درست کنید 
..و با معده راحت بخوابید









☻☻☻☻☻☻☻☻☻




January 15, 2015

نان تست زیتون با سبزیجات معطر

مقیاس و اندازه های این نان شبیه همون نان زیتون در قالب مافین است 
فقط نوع زیتون فرق میکند و سبزیجات معطر هم مثل قبل دارد  من بنا به
پیشنهاد دخترم جعفری خرد شده  هم  اضافه کردم



نون تست زیتونی با سبزیجات معطر

مواد لازم

☻☻☻

 زیتون 300 گرم البته اینبار با هسته بود
ـ نصف لیوان پلوپز روغن زیتون ـ یک پاکت خمیر

مایه خشک 7 گرمی  ـ یک قاشق چایخوری شکر  ـ یک
قاشق غذاخوری پودرسبزی پونه کوهی ـ آرد کلا 3 لیوان

پرهم برای خمیر و هم برای کار کردن ـ  نمک نیاز ندارد
چون کنسروهای زیتون معمولا نمکدار است ـ

ـ بیکینگ  پودر  یک قاشق چایخوری  ـ 
یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده.

طرز تهیه

☻☻☻

هسته زیتون ها رابگیرید آبش را دورنریزید وآنرا
  در یک ظرف مناسب برای خمیرکردن  بریزید

بعد   تمام مواد را لازم را به جز آرد  وزیتون و سبزیجات اضافه کرده
 و مخلوط کنید  سپس شروغ به ریختن آرد نمائید  اول یک لیوان و بعد 

لیوان بعدی و مرتبا ورز دهید در صورت شل بودن خمیر آرد اضافه
کنید  تا یک خمیر نرم و خوبی که به دست و به ظرف نمی چسبد درست

شود  اینک روی خمیر را یک پلاستیک چرب بکشید و در ظرف را 
بپوشانید  بگذارید تا خمیر وربیاید.
بعد از ورآمدن آنرا روی میز کمی پهن کنید و زیتون ها وسبزیجات را 
روی آن ریخته و کمی ورزدهید سپس  آنرا لوله کرده در یک قالب مناسب

 تست قراردهید بگذارید تا 10 دقیقه بماند دراین مدت رویش را بایک 
پارچه نازک یا یک کیسه فریز بپوشانید تا دوباره پف کند

بعد در فربا حرارت 180 درجه سانتیگراد  به مدت 
تا 30 دقیقه قرار دهید یا تا وقتیکه رنگ  مطلوب به
 خود میگیرد. صفا
زیتون استفاده شده 
تازه از فر درآمده 

نیم ساعت بعد..آماده خوردن


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§






کیک ژله دار ـ جدید و خوشمزه

 جای همه خالی خیلی خوشمزه بود 
شبیه این کیک رو برای تولد یکی از دوستای خوبم درست کرده بوده گفتم
یکی هم واسه خودمون درست کنم وبرای دوستان عزیزمجازی آشنا که آشنا به
کارهایم هستند و من نیز به کارهای عالی ایشان ؛  و نیر دوستانی که اصلا
نمیشناسم , اینجا قرار بدم و خواهش کنم اگر از هرکدام از دستورات و ایده ها 
رو استفاده میکنید  لطف کنید ؛؛؛؛ منت بذارید ؛؛؛؛ منبع آنرا هم بنویسید  همیشه
تصور کنید اگرخودتون  بودید و یک ایده یا سلیقه شخصی میاوردید  و کسان
دیگر که شمارو نمیشناسند میومدن راحت آنرا درست میکردند و اشاره 
کوچکی هم به منبعش نمیکردند  خدائیش  ناراحت نمیشدید ؟؟   البته در
مجموع دنیا فقط دو روزه  ...درهر صورت یکی از منفعتهای کار 
خوبتون که صادق هستید دعای خوب ماست که پشت شماست
تشکر میکنم  و امیدوارم با این کیک خوشمزه کامتون
شیرین باشه 
♥ 








☻☻☻☻☻☻☻☻☻
 ◄




نان زیتون در قالب مافین نقلی و خوشمزه

اگه وقت داشتیم  که هر روز انواع نون رو در خانه درست کنیم خیلی عالی میشد  
بخصوص نونهائی رو که خیلی دوست داریم .. ازفروشگاهها که میخریم
همیشه یه اشکالی داره  یا درونش خمیره  یا برای پف کردنش از چربی 
مخصوص حیوانی که خیلی بوی زننده ای داره استفاده شده و یا مثل 
نان زیتون خیلی شوره ...ما نون زیتون دوست داریم هربارکه
درخانه درست میشه اصلا شور نیست و راحت وبدون نگرانی خورده میشه 
چون در موادش نمک به هیچ وجه جائی نداره در زیتون به اندازه کافی و زیاد
نمک میزنند.....این دستوررا درسال گذشته در دو پیج خوراکیها و ناهارو شام
قرار دادم  شاید دیده باشید ....امید که امتحان کنید و مطمئننا خوشتون بیاد ..





این چراغ خوراکپزی سه فتیله رو دوسال پیش از یکی از فروشگاههای قدیمی تهران 
خریدم  خیلی دوست داشتم یه جوری عکسشو بذارم تا همسن  و سالام لذت ببرند  هرچه باشه همراه با هیتر برقی شرکت نفتی که توی خونه اکثر آبادانیها بود این 
چراغ هم برای دم کشیدن پلو ها  و درست کردن آبگوشت ازشب تا صبح استفاده
  میشده   فرمش با قدیمش یه کم فرق کرده وظریف تر شده








  اگه درست کردید توپوف  و ترد و خوشمزه  و خوشگل نشد  بدانید و آگاه 
باشید یکی ازمواد رو یادتون رفته  و یا کیفیتش رو چک نکردید  ..ازما
گفتن ..:) ))))))

☻☻☻☻☻☻☻☻☻ 





January 13, 2015

عدس پلو با کباب سینه مرغ


عدس پلو با انواع کبابهای مرغ و جوجه کباب  و گوشت قلقلیو نیز به چند روش مختلف  خیلی خوشمزه است  ..بخصوصاینکه  همیشه یک سس گوجه فرنگی تند  هم همراهش کنیمحتما امتحان کنید




عدس پلو با پلو پز و جوجه کباب صفا

مواد لازم برای پلو

☻☻☻

سه لیوان پلوپز برنج خوب  ـ 1 لیوان ونیم عــدس ـ
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران ـ نمک  دلخواه 
ـ کره به مقدار لازم

طرز تهیه

☻☻☻

عدس را خیس کرده و بپزید  ..برنج را قبل از
پخت حداقل تا دو ساعت خیس کنید
عدس رااگرهنوز آب دارد باید با پیمان  پلوپز آنرا
اندازه بگیرید  درمجموع  باید 4 لیوان پلوپز آب در
قابلمه پلو پز بریزید ...اینک در قابلمه پلوپز برنج
خیس خورده بدون آبش و عدس آب پز را همراه
با کره و نمک بریزید ...درجه را تنظیم کرده و
بگذارید تا بپزد ودم بکشد


عاشق این مدل برنج باسماتیم که خوب ری بده وعطر خوبی داشته باشه ..هرچند که در ایران مدتهاست شایعات قوی و زیادی بر علیه  خواص این نوع برنجها ستمن با اعتمادی که به  فروشگاههای اینجا دارم  با کمال میل میخرم و از اینکه بدون زحمت اضافی  و خیلی راحت میشه این برنج رو درست کرد خوشحالمو لذت میبرم فقط یه کم بیشتر از سابق برنج رو با آب شستشو میدمازخرید برنجهائی که زحمت براشون میکشی بعد یا شفته درمیان یا ری نمیدن تا حد امکان حذر میکنم  ولی گاهی مجبور شدم بخرم  و درست کنم  


☻☻☻

کباب سینه مرغ  یا جوجه کباب   دنباله  پست قبل

مواد لازم برای کباب سینه  جوجه یا مرغ

☻☻☻

سه  عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان به وزن
تقریبی 700 گرم ـ  ماست یک لیوان ـ زعفران حل
شده در آب کمی  ـ آب لیمو 4 قاشق غذاخوری  و
نوک قاشق چایخوری نمک  آب پیاز نصف استکان
فلفل سیاه  کمی  ـ  دو تا سه قاشق روغن مایع 

طرزتهیه

☻☻☻

سینه مرغ را به تکه های درشت ببرید و از مجموع مواد لازم 
 یک ماریناد درست کنید  تکه های گوشت را در این مایه
 خوب آغشته کنید سپس دریک کیسه فریزربه مدت 5 تا 
10 ساعت بگذارید بماند ــ بهتر است  از شب قبل
درماریناد بگذارید  که کارها به راحتی  پیش
برود....تکه های مرغ راسیخ کشیده و
روی آتش ذغال یا گاز کباب  کنید
بعد از کباب کردن , از 
مایع  مخلوط 
زعفران حل 
شده درآب +مقداری کره آب شده
ونیز کمی آبلیمو روی کبابها کشیده
شود امیدکه درست کنید و لذت ببرید


برای مخلفات

☻☻☻

طبق معمول همه چلوکبابی ها از گوجه فرنگی گریل
شده و پیاز و جعفری  یا کاهو استفاده کنید








☻☻☻☻☻☻☻☻☻




عدس پلو با کباب سینه مرغ

عدس پلو با کباب مرغ یا جوجه  و همراه با آن  یک سس گوجه فرنگی تند و 
خوشمزه  خیلی میچسبه ..امتحان کنید ..اینهم یک دستور دیگه از جوجه کباب
این اصطلاح جوجه کباب  گاهی وقتا درمورد سینه مرغ هم میشه بکار برد 



عدس پلو با پلو پز و جوجه کباب صفا

مواد لازم برای پلو

☻☻☻

سه لیوان پلوپز برنج خوب  ـ 1 لیوان ونیم عــدس ـ
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران ـ نمک  دلخواه 
ـ کره به مقدار لازم
طرز تهیه
☻☻☻
عدس را خیس کرده و بپزید  ..برنج را قبل از
پخت حداقل تا دو ساعت خیس کنید
عدس رااگرهنوز آب دارد باید با پیمان  پلوپز آنرا
اندازه بگیرید  درمجموع  باید 4 لیوان پلوپز آب در
قابلمه پلو پز بریزید ...اینک در قابلمه پلوپز برنج
خیس خورده بدون آبش و عدس آب پز را همراه
با کره و نمک بریزید ...درجه را تنظیم کرده و
بگذارید تا بپزد ودم بکشد


من عاشق این نوع برنج هستم که خوب ری بده و عطر خوبی داشته باشه  و از
برنجی که زحمت براش میکشی وشفته بارمیاد یا ری نمیده یا دونه های ریز داره
 بشدت حذر میکنم  متاسفانه گاهی مجبور بودم استفاده کنم 
بگذریم که درایران شایعات خیلی زیادی درمورد خواص بد!!!! این مدل برنجها 
هست ولی ما دراین کشور با اعتماد به فروشنده ها خیلی راحت میخریم و میدونیم 
که اتفاقی نمیفته  برعکس از پخت راحت و نتیجه  خوبش لذت میبریم 
 در پلوپز و نیز دم پختش مثل چلوکش درمیاد بدون زحمت .

 دم کشیده در پلوپز




مواد لازم برای کباب سینه  جوجه یا مرغ

☻☻☻

سه  عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان به وزن
تقریبی 700 گرم ـ  ماست یک لیوان ـ زعفران حل
شده در آب کمی  ـ آب لیمو 4 قاشق غذاخوری  و
نوک قاشق چایخوری نمک  آب پیاز نصف استکان
فلفل سیاه  کمی .

طرزتهیه

☻☻☻

سینه مرغ را به تکه های درشت ببرید و از مجموع
مواد لازم یک ماریناد درست کنید و تکه های گوشت
را درآن خوب آغشته کنید سپس دریک کیسه فریزر
به مدت 5 تا 10 ساعت بگذارید بماند. بهتر است  از
شب قبل تهیه کنید که کارها راحت پیش برود .



برای مخلفات

☻☻☻

طبق معمول همه چلوکبابی ها از گوجه فرنگی گریل
شده و پیاز و جعفری  یا کاهو استفاده میشود

☻☻☻☻☻☻☻☻☻

§













جوجه کباب خونگی

 خوراک جوجه کباب  با روشهای گوناگون اعم از ساده  یا با ماریناد های مختلف 
مثل زعفران و ماستی  و یا پیازی و یا ادویه ئی  و یا آبلیموئی پخت  بدون   
 دردسر و راحتی دارند  درعین حال خیلی مجلسی  و خوشمزه هستند و به نظر هم پرکار میان و این یک امتیازه....دستور جوجه کباب ادویه ئی رو 2010 هم در
وبلاگ و 2011 در فیسبوک گذاشتم  ویک دستور کباب چنجه هم در 2011 در
وبلاگ و خوراکیهای فیسبوک قرار دادم که همراه با آلبالو پلو است 
این لینک دستور ادویه ای
و اینهم همراه با آلبالو پلو 
دوسه نمونه دیگه هم هست که بعدا اگه فرصت شد لینکش رومیذارم 
البته از حق نگذرم  دستور کباب چوبی که اولین دستور کباب چوبی بود که در 
پیجی قرار میگرفت , در  2010 درپیج آشپزی ایرانی قرارگرفت .. اونموقع کمی
 قبل از بازکردن وبلاگم بود با لینک زیرو هیچوقت فرصت نشد که کاملشو بذارم
همین دستور در خوراکیها
 با هر روش و هر شکل ,غذای خوشمزه ایه  واکثر به اتفاق ازآن استقبال میکنند
نوش جان


جوجه کباب خونگی با کته پلو زعفرانی  صفا

مواد لازم برای 4 نفر

☻☻☻

ران جوجه 4 عدد و سینه 2عدد خردشده ـ
 برای ماریناد
آبلیمو نصف استکان  ـ ماست ترش 200 گـــــــرم ـ
آب پیاز  یک استکان  ـ  فلفل سیاه و نمک  دلخواه .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
زعفران درصورت تمایل مخلوط با کره و آب لیمو
برای کشیدن روی کباب بعد از گریل کردن .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
 برای پلو 3 لیوان برنج  ـ کره  و زعفران حل شده
در آب گرم  ـ نمک دلخواه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گوجه فرنگی برای گریل  و پیاز و جعفری مخلوط
به میزان دلخواه .

طرز تهیه

☻☻☻

سینه جوجه را تقریبا درشت خرد کرده با رانها در
مواد مخلوط ماریناد خوب مخلوط کنید دریک ظرف
دردارو یا یک کیسه فریزر محکم بدون هوا ببندید و
مدت 24 ساعت بگذارید تا بماند ..بعد سیخ کشیده و
کباب  کنید درصورت تمایل بعد از گریل از مخلوط
یک قاشق زعفران حل شده در نصف استکان آب جوش
و مقدار کمی کره  و کمی آبلیمو  روی کباب بکشید
پلو زعفرانی را دلخواه درست کرده و با گوجه فرنگی
گریل شده  و پیاز و جعفری خردشده در دیس یا
بشقاب سرو کنید..صفا (طوبی صفائی) .نوش جان




☻☻☻☻☻☻☻☻☻








January 9, 2015

ته دیگ با کوکو سیب زمینی رنده شده

دوستان  من ته دیگ خیلی دوست دارم ولی معمولا اهل خوردنش نیستم البته تا 
غذای اصلی هست  نمیخورم  همیشه هم به نفع دیگران کنارمیرم چه در خانه و چه
سالها در محل کار مثلا آشپز سالن ناهارخوریمون همیشه یه کم ته دیگ  توی بشقابمون میذاشت  که همکارای عزیزم با توجه به نخوردنم  سر همون یه کم 
ته دیگ کلی شوخی و خنده میکردند  و حتی واسه ش برای هم نوبت میذاشتند.. یاد 
اون روزا بخیر  حداقل نخوردن  ته دیگ باعث شد لحظات شادی داشته باشیم که
الان از یادآوریش لبخند بزنم و لذت ببرم 
این ته دیگ کوکوئی  همینطور به فکرم اومد و به جای اینکه سیب زمینی رو ورق
کنم رنده کردم و الی آخر..  که نتیجه اش خیلی خوب شد وو چون نرم تر و خوش
 خوراکتراز بقیه ته دیگها شد  با اجازتون  تونستم بخورم  .... جاتون واقعا خالی
بقیه دستورات ته دیگهای مختلف رو به مرور زمان شاید اینجا توی همین 
پست بذارم دیگه میشه پست ته دیگی .




ته دیگ کوکوی سبب زمینی رنده شده ..صفا

مواد لازم

☻☻☻
سیب زمینی 3 عدد متوسط  و یک عدد تخم مرغ 
ـ دوساقه جعفری  و فلفل و نمک  ـ دو قاشق ماست
برنج 4 لیوان پلوپز  ـ و روغن

طرز تهیه

☻☻☻
برنج را خیس کرده و آبکش کنید  ..سیب زمینی
را رنده کنید فلفل و نمک و دوقاشق ماست بزنید
جعفری را خرد کرده و اضافه کنید .
ته دیگ پلوپز نصف استکان آب و روغن بریزید
بعد یک کاغذ کیک را به اندازه ته پلوپزببرید و
در قابلمه پهن کنید و روی آن کمی روغن بریزید
اینک  مخلوط سیب زمینی را رو کاغذ ته قابلمه
بریزید و یکدستش کنید  برنج آبکش را روی آن
بریزید  مقداری آب  و نیز روغن روی آن بدهید
 درجه حرارت را تنظیم کنید  و بگذارید تا خوب
دم بکشد . از بعد از خاموش شدن پلوپز  تا ده
دقیقه بگذارید بماند بعد روی یک دیس یا بشقاب
گرد برگردانید کاغذش را ملایم دربیارید..صفا






☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§   § ◘