tag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post6520704948523034770..comments2023-05-13T06:01:23.104-07:00Comments on khorakiha: ماهی ساردین برشته .Touba Safaei (SAFA)http://www.blogger.com/profile/14144707861279826141noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-15549078541436633962013-12-21T16:10:26.915-08:002013-12-21T16:10:26.915-08:00گیلدای عزیزم منم به ندرت درست میکنم اینبارم ماه...گیلدای عزیزم منم به ندرت درست میکنم اینبارم ماهی منجمد پانگازییوس از هوفر خریده بودم ...در یه فروشگاه ترکی دیدم اینارو تازه خالی کرده فقط نیم کیلو خریدم از بس تازه بود برای همین وقتی سرخ کردم هم کم بود هم خیلی تازه خوشبختانه اصلا بوی زیاد نپچید ..هوا هم یه کم طوفانی بود گذاشتیم مثل همیشه یه کم کوران بشه و بو کلا رفت......حالا خوبیش اینه که اینجا اکثرا هوا بادیه .....مرسی از لطفت دوست خوبم ....♥♥Touba Safaei (SAFA)https://www.blogger.com/profile/14144707861279826141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-51285711345688816892013-12-17T06:37:57.281-08:002013-12-17T06:37:57.281-08:00ای ی ی خدا باز ماهی دیدم و دست و پام لرزید
عاشقشم...ای ی ی خدا باز ماهی دیدم و دست و پام لرزید <br />عاشقشم بی نهایت <br />من خیلی کم ساردین درست میکنم ، متاسفانه موقع سرخ کردن خیلی عجیب بوش تو خونه میپیچه و ١ هفته ای گرفتارم که چجوری اثرش رو ببرم :))) gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.com