tag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post7812374182443459833..comments2023-05-13T06:01:23.104-07:00Comments on khorakiha: فیله ماهی سرخ شده با حشو و دال عدس روش خوراکیهاTouba Safaei (SAFA)http://www.blogger.com/profile/14144707861279826141noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-4946082516146768642013-08-28T02:24:21.418-07:002013-08-28T02:24:21.418-07:00درسته این خیلی عجیبه وقتی شما که در بندر زندگی می...درسته این خیلی عجیبه وقتی شما که در بندر زندگی میکنید و ماهی براتون گرونه دیگه تصور کنید اینجا اگر بر فرض محال ما ماهی تازه (شک دارم که از انجماد در اومده نباشه ) ببینیم چه قیمتی باید بخریم ...من شب عید نوروز همیشه دوست دارم ماهی تازه باشه ولی واقعا گرون در میاد اما میگم خوب یک شب در ساله ...و دنبال ماهی هستم که تیغ زیاد نداره مسلما گرونتره ...در طول سال بیشتر منجمد و ازنوع پانگاسیوز میخرم که تازگی گرونتر شده در فروشگاه هوفر یا آلدی شما موجوده شخصا فکر میکنم اگه زدن ادویه به اون خوب رعایت بشه بهترین ماهی دنیاست خیلی لذیذه وفیله هاش تقریبا کوپولیه وموقع پخت خشک نمیشه وبقول ینجائیها زافتیگه .................. گاهی وقتها هم ماهی قزل آلا از مرکور ..فکر میکنم مرکور در آلمان هم باشه........مرسی گیلدا جان خیلی نوشتم ......همیشه موفق و شاد باشید ...و درست کردید نوش جونتون ♥ ♥Touba Safaei (SAFA)https://www.blogger.com/profile/14144707861279826141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-75832779277777472532013-08-22T06:44:10.475-07:002013-08-22T06:44:10.475-07:00حتما اینکار رو خواهم کرد
بله ما شهر بندری میشینیم...حتما اینکار رو خواهم کرد <br />بله ما شهر بندری میشینیم ، ولی همیشه برام سواله که چرا گوشت ماهی با توجه به در دسترس بودنش انقدر گرونهgildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-23391828423241475392013-08-21T16:58:14.435-07:002013-08-21T16:58:14.435-07:00گیلدای عزیزم خوشحالم که دوستانم بیشتر کسانی هستن...گیلدای عزیزم خوشحالم که دوستانم بیشتر کسانی هستند که علاقمند به ماهی هستند حالا خوبه که تا اونجا که یادم میاد توی شهری هستید که بندریه و ماهی تازه داره...حشوی اصل با گشنیز و جعفری و تمر هندی و سیر و ادویه است این حشوکه درست کردم توی این دستور ساخته و پرداخته خودمه چون اینجا دسترسی به گشنیز و شنبلیله تازه نداشتم با جعفری و شوید درست کردم که مزه ش خدائیش دست کمی از اصلش نداره...حتما امتحان کن خوشت میاد....شاد و موفق باشید و مرسی از اینکه نذاشتی احساس غربت کنم..♥Touba Safaei (SAFA)https://www.blogger.com/profile/14144707861279826141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8758601365399352451.post-72230289904757319192013-08-20T05:28:05.381-07:002013-08-20T05:28:05.381-07:00وای ی ی که باز ماهی دیدم و دست و پام لرزید :))
بای...وای ی ی که باز ماهی دیدم و دست و پام لرزید :))<br />باید حتما ١ بار این حشو رو امتحان کنم <br />من قبلا فکر میکردم حشو نام یک نوع ماهی هست که همیشه گفته میشه ، و چون همیشه همراه با ماهی میدیم این تصور رو داشتم :))))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.com