برای ما ثابت شده که این کباب کوبیده ای که توی خونه درست میکنیم
خیلی بهتر و تمیز تر و خوشمزه تر از کباب کوبیده بیرونه چرا که
گوشت بدون چربی و تازه استفاده میشه ...و طبیعیه که طعم و بوی
خیلی اشتهاآور و خوبی داشته باشه و چون چربی زیاد ندارد در خانه
براحتی و بدون دود و بوی چربی سوخته درست میشه ..میشه گفت
این دستور یک کوبیده مخصوص خونه های آپارتمانی است
مواد لازم برای خمیر گوشت
گوشت چرخ کرده کم چربی 500 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ رنده و آبگرفته شده
نان خشک خرد و چرخ شده بین 30 تا 50 گرم
سماق 1قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری صاف
نمک باندازه دلخواه
نوک قاشق چایخوری جوش شیرین
نوک قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید
نان خشک را چرخ کنید
تمام مواد را در ظرفی بریزید
خیلی خوب ورز دهید و حتی میتوانید تا دوبار آنرا چرخ کنید
تا بصورت خمیر مناسبی درآید
اگر آب پیاز را بخوبی گرفته باشید 30 گرم نان خشک کافی
است
خمیر را در ظرفی گذاشته و بیرون از یخچال نیم ساعت بگذارید
بماند و بعد آنرا آماده کباب کردن کنید
اگر مدت بیشتری میخواهید بماند , بعد از نیم ساعت آنرا در یخچال
قرار دهید
در این فاصله میتوانید پلوی کباب را درست کنید
مواد لازم برای پای چلوکباب
گوجه فرنگی برای گریل و نیز پیاز و جعفری به میزانی که دوست دارید
پیاز و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و آماده بگذارید
مواد لازم برای درست کردن مایع زعفرانی روی کباب
زعفران نوک قاشق چایخوری حل شده درآب گرم و آب نصف یک
لیمو ترش و 20 گرم کره را با هم در ظرف کوچکی کمی گرم کرده
تا کره آن آب شود
خمیرکوبیده را به سیخ کشیده و روی آتش منقل یا اجاق برقی
کبا ب کنید ...از آنجائیکه روی اجاق برقی امکان چسبیدن آن
به میله های اجاق وجود دارد , بهتر است اول سیخ کباب را
روی شعله گاز یک دور بچرخانید تا خمیر روی سیخ کباب
خودش رابگیرد و سپس روی اجاق برقی قراردهید
بعد از کباب کردن بلافاصله با برس از مایع زعفران و آب لیمو
روی آن بکشید و روی آنرا تا زمان کشیدن با فویل بپوشانید
کباب های کوبیده و چلو و پای آنرا در ظرفی کشیده و برای سرو
کردن آماده کنید.................نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
☼☼◄♥►☼◄♥►☼☼
No comments:
Post a Comment