July 4, 2011

چلو کباب کوبیده خونگی

 
 
برای ما ثابت شده که این کباب کوبیده ای که توی خونه درست میکنیم
خیلی بهتر و تمیز تر و خوشمزه تر از کباب کوبیده بیرونه  چرا که
گوشت بدون چربی و تازه استفاده میشه   ...و طبیعیه که طعم و بوی
خیلی اشتهاآور و خوبی داشته باشه  و چون چربی زیاد ندارد در خانه
براحتی و بدون دود و بوی چربی سوخته  درست میشه  ..میشه گفت
این دستور یک کوبیده  مخصوص خونه های آپارتمانی است 
 
 




مواد لازم برای خمیر گوشت
گوشت چرخ کرده کم چربی 500 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ رنده و آبگرفته شده
نان خشک خرد و چرخ شده بین 30 تا 50 گرم
سماق 1قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری صاف
نمک باندازه دلخواه
نوک قاشق چایخوری جوش شیرین

طرز تهیه



پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید
نان خشک را چرخ کنید
تمام مواد  را در ظرفی بریزید



خیلی خوب ورز دهید و حتی میتوانید تا دوبار آنرا چرخ کنید
تا بصورت خمیر مناسبی درآید
اگر آب پیاز را بخوبی گرفته باشید  30 گرم نان خشک کافی
است

خمیر را در ظرفی گذاشته و بیرون از یخچال نیم ساعت  بگذارید
بماند و بعد آنرا آماده کباب کردن کنید
اگر مدت بیشتری میخواهید بماند , بعد از نیم ساعت آنرا در یخچال
قرار دهید
در این فاصله میتوانید پلوی کباب را درست کنید


مواد لازم برای پای چلوکباب

گوجه فرنگی برای گریل و نیز  پیاز و جعفری به میزانی که دوست دارید


پیاز و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و آماده بگذارید



مواد لازم برای درست کردن مایع زعفرانی روی کباب
زعفران نوک قاشق چایخوری حل شده درآب گرم و آب نصف یک
لیمو ترش و 20 گرم کره را با هم در ظرف کوچکی کمی گرم کرده
تا کره آن آب شود



خمیرکوبیده را به سیخ کشیده و روی آتش منقل یا اجاق برقی
کبا ب کنید ...از آنجائیکه روی اجاق برقی امکان چسبیدن آن
به میله های اجاق وجود دارد  , بهتر است اول سیخ کباب را
روی شعله گاز یک دور بچرخانید تا خمیر روی سیخ کباب
خودش رابگیرد و سپس روی اجاق برقی قراردهید



بعد از کباب کردن بلافاصله  با برس از مایع زعفران و آب لیمو
روی آن بکشید و روی آنرا تا زمان کشیدن با فویل بپوشانید


 


کباب های کوبیده و چلو و پای آنرا در ظرفی کشیده و برای سرو
کردن آماده کنید.................نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

☼☼☼☼

No comments: