July 3, 2011

آبگوشت بدون چربی اضافی




مواد لازم
گوشت تازه گردن گوسفند 600 گرم
نخود آماده کنسروی پوست گرفته شده 350 گرم
لوبیای آماده کنسروی 250 گرم
گوجه فرنگی 300 گرم
سیب زمینی  400 گرم ....یا دلخواه
پیاز 300 گرم
ادویه مخلوط 1قاشق غذاخوری صاف
فلفل  1 قاشق غذاخوری صاف.....درصورت تمایل کمتر یا بیشتر
نمک ...به میزان دلخواه
فلفل سبز قلمی 1 عدد
روغن ...نیازی نیست


طرز تهیه



گوشت را پاک کنید و با پیاز پوست گرفته و درشت خرد شده  و2 لیتر
آب در قابلمه بریزید و بعد فلفل سیاه و


ادویه مخلوط و



نمک درصورت دلخواه و  
ممکن است بعضی از شما نمک را درپایان به غذا اضافه کنید
و بعضی ها عقیده دارن اگر در ابتدا نمک به غذا بزنید  گوشت
سفت میشود و مطلوب نخواهد پخت ...نظر ها مختلف و همه آنها
قابل احترام است ....نظرشخصی ام اینستکه  اگر گوشت پزا و
جوان باشد  چه با نمک و چه بی نمک  ..خیلی زود خواهد پخت
.و در غیر اینصورت  خیلی دیر می پزد  ...فرقی نمی کند با نمک
یا بدون آن


گوجه فرنگی  درسته  که بعداً پوست آن براحتی کنده خواهد شد و نیز
یک عدد فلفل سبز شیرین را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم
بگذارید بپزد....سیب زمینی ها را خیلی خوب شسته و با پوست  در
حین پختن گوشت در قابلمه بیندازید



زمان پختن گوشت متفاوت است بسته به کیفیت گوشت دارد 
معولاً گوشت گردن  پخت سریعتری دارد 



مواظب باشید که گوشت ها له نشود و قبل از آنکه کاملاً پخته شود
نخود و لوبیا را به آن اضافه کنید و بگذارید  خوب جا بیفتد





آبگوشت آماده است 


آنرا در ظرفی کشیده و برای سرو آماده کنید


نخود و لوبیا و سیب زمینی  و کمی از گوشت هارا  کوبیده و
تزئین  دلخواه داده و سرو کنید

نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
•♠••♠•

No comments: