April 25, 2011

بورک پیچی با اسفناج - Boorak

این جا که زندگی میکنیم در بعضی از فروشگاههای ترکی این نان به این شکل
 ولی نه به این کوچکی درست میشه و بفروش میرسه .... شخصاً تاکنون  آنرا
هیچگاه خریداری نکردم  ...تا اینکه یکروز از یکی از کارکنان فروشگاه
پرسیدم که چه چیزی میان این نان میگذارند و جواب شنیدم که فقط اسفناج
و پنیر گوسفندی ....درستش کردم ولی با تغییرات ..مثلا اضافه کردن پیاز و
سیر و فلفل سیاه و همچنین اضافه کردن جعفری تازه و حتی با گوجه فرنگی
واقعا خوش خوراک و خیلی خوشمزه شد
  برای یک وعده پیش غذا ویا اصلی خیلی مناسب میباشد






مواد لازم
اسفناج 500 گرم
جعفری 100 گرم
پیاز 1 عدد درشت
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر گوسفندی 200 گرم
روغن به میزان لازم
نان نازک مخصوص و یا لواش نازک و نرم
طرزتهیه

پیاز را با کمی روغن تفت دهید


 اسفناج و جعفری را که قبلا حرارت داده و آب آن به خوردش رفته است را
به پیاز اضافه کنید

 سیر را به آن بیفزائید  با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید

  پنیر را خرد کنید و در مخلوط اسفناج بریزید و تفت کوتاهی بدهید

 فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و چون ممکن است پنیر شور باشد نمک آن را قبلاً
چشیده و بعد نمک بزنید


 نان هارا به شکل مستطیل در آورید ...6 قاشق غذاخوری روغن مایع را با
زرده تخم مرغ هم بزنید و با برس دورتا دور نان بکشید 


از مخلوط اسفناج درروی نان بریزید و به شکل بالا یک ردیف بچینید


سپس آنرا لوله کنید و روی آن با برس زرده و روغن بمالید


و بصورت تصویر از وسط قالب شروع کنید  و لوله های نان را پشت سرهم
در قالب بچیند تا قالب پر شود  قبلاً قالب با کمی روغن چرب شود

در این ویدئو نمایش کوتاهی در مورد چگونگی  پیچیدن نان در قالب داده شده 

 بعداز آن روی نان هارا با برس زرده و روغن بکشید..اینک آماده برای اینکه
در فر با حرارت 200 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه ...باتوجه به  اینکه نحوه کارکرد انواع فر ها با هم متفاوت میباشد ..در تنظیم حرارت آن دقت نمائید



نان بورک را بعد از آنکه رنگ مطلوب به خودش گرفت از فر درآورید



نوش جان



☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺




3 comments:

beauty of nature said...

vay man shabihe in Noono chand bar kharidam
ama ba in dastoor fekr mikonam kheili khoshmaze tar beshe...merci

Faride said...

من نوع دیگرش رو خوردم ولی این مدلی نبود باید این نوعش با این موادی که در آن است خیلی خوشمزه
باشه تشکر از توضیحات و ویدئوی خوبی که اینجا
گذاشتی

Hassan said...

Burak ro che havas angiz dorost kadin..ma
gahi vaghta dar Foroshgah haye torki mibinim
va havas nemikonim bekhorim , amma in
Burak ye chize digas. kheili mamnoon az tozihe tasviri va video.