کوفته نان زمل که نان معمول در کشور اتریش است و نیز رول
خرد شده زمل که در دستمال سفره یا دستمال آشپزخانه پیچیده و
در آب جوش پخته میشود , از جمله خوراکیهای محبوب و معروف
اتریشی است
اینک دستورم را با اقتباس از هر دو دستور بالا که از نظرمواد شبیه
هستند و نیز با تغییراتی در جهت طبع خوب ایرانی تقدیم شما دوستان
عزیز میکنم .....در ضمن به جای دستمال سفره یا آشپزخانه که یک
روش سنتی است , از ورقه های آلومینیوم برای راحتی کار اخیرا
استفاده میکنند که در این دستور نیز همان ورقه های آلومینیوم را بکار
برده ام....حتما امتحان کنید .
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
◄•►☼◄♥►☼◄•►
2 comments:
من هم خیلی کنودل دوست دارم ، هم سالم و هم لذیذ ه
مرسی صفای نازنین
مرسی گیلدای عزیزم که اینجا سرزدی ما هم دوست داریم ولی حتما خودتون هم میدونید با کمی تغییرات میتونیم به عنوان یک وعده خوراک استفاده کنیم ...از روزی میترسم که اونا هم قورمه سبزی مارو باکمی تغییرات درست کنند . ولی خدائیش باهمین تغییرات از دوستان اتریشی هم پذیرائی کردم بعنوان پیش غذا البته خیلی خوششون اومد ......زمل کنودل رو بیشتر ترجیح میدیم بخصوص همسرم حالا براتون لینک کنودل سیب زمینی رو میذارم شاید وقت کنید و یه نظر بندازید ....مجددا تشکر میکنم خیلی خوشحال شدم ...........http://khorakiha.blogspot.co.at/2012/07/knodel.html
Post a Comment