August 11, 2013

شله طماته ـ آش گوجه فرنگی آبادانی

 شله طماته  یا تماته (گوجه فرنگی ) از خوراکهائی بود که همه وقت در
خانه ما درست نمیشد مگر وقتی کسی نمیتونست غذای اصلی را بخوره
یا مثلا سرماخورده باشه از وقتی که درغربت هستیم همه وقت درست کردم
حتی بعنوان پیش خوراک برای مهمونهای خارجی اوناهم که عاشق این جور
 سوپها (بقول خودشون ) هستند... خوردن خوراکهائی از شهر و دیارمون در 
غربت که خاطرات بچگی و نوجوانی رو به یادمون میندازه یه 
 لذت عجیبی داره که با هیچ چیز قابل مقایسه نیست
امید دستوررو درست کنید و لذت ببرید
یادتون نره باید خیلی تند باشه










بغل دست این شله تماته لذیذ یه عدسی هم هست که بعدا انشالله
فرصت میشه و میذاریم  این عدسی خیلی خوشمزه است و با
نونهای کوچولو که درست میکنیم صرف میشه

☺☻☺☻☺☻☺☻☺
§§

4 comments:

gilda said...

خیلی جالب بود دوست عزیز
اتفاقا من هم یک اش گوجه درست کردم ، ولی اصلا شبیه به این نیست
اما باید بگم که چون از گوجه خوشم میاد این اش رو هم با هر ترکیبش میپسندم
اول فکر کردم عدسی هست ، چون رنگش خیلی قرمز و خوشرنگ شده
اینکه این اش باید تند باشه که شکی نیست ، ما کاملا به خوراک جنوبی ها آگاهی داریم :))))

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی دوست عزیزیم گیلدا جان ...غرض از تاکید به اینکه حتما تند باشه این بود که در دستور همیشه مینویسم نمک و فلفل دلخواه .....این ممکنه تصور ایجاد کنه که اصلا فلفل هم نداشته باشه اشکالی نداره خوب اشکال نداره ولی برای ما جنوبیها داره ...راستش نمیچسبته .......شما که میدونید ممکن اشخصاص دیگری هم به وبلاگ سر بزنند این بود که بایستی تاکید میکردم.....مرسی از اینهمه لطف و محبتت و اینکه سر میزنید شاد و موفق باشید..♥

شکمو said...

sssاین فوق العاده خوشمزست مرسی صفا جون

خسته نباشی

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی لیلای عزیزم از تعریفت ...باید بگم پیش غذای خیلی خوبیه و اشتهارو برای غذای اصلی خیلی زیاد میکنه چون ترش و تنده ....درست کردی نوش جونتون باشه ......مرسی از اینکه لطف کردی سر زدید ..خوشحال شدم ♥