May 2, 2014

مافین شکلاتی با کوارک ـ نوعی پنیر خوراکی که معمولاً به تنهائی خورده نمیشود و با موادی همراه است . اگر در دسترس نبود با پنیر کم چرب درست شود

حتما شما هم توی کامپیوترخودتون  چندین  نمونه از انواع شیرینیها و 
غذاهای مختلف رو سیو کردید  و دائم هم  منتظر یه معجزه هستید تا وقت  
پیدا کنید  و آنها رو کم کم  بیارید توی وبلاگتون چون هر روز هم تعدادشون 
هی بیشتر و بیشتر میشه .. این مافین رو خیلی وقته درست کردم  ولی الان میذارم
اونم بدون درست کردن آلبوم که خیلی وقت میگیره بعدا بقیه عکسهاش رو بصورت
آلبوم درست میکنم و اینجا میذارم  خیلی خوشمزه است بخصوص اگر حتما با 
پنیر کوارک یا توپف  درست بشه  با پنیرماستی یا خامه ئی قدری نرمتر میشود
با این پنیر خیلی خوب و ثابت در میان مافین میماند
بعلت همین پنیر  طعم خیلی خوشمزه و مطلوبی داره
امید وارم درست کنید و لذت ببرید




مافین شکلات با پنیر کُوارک..صفا

مواد لازم

☻☻☻☻

آرد خوب  100 گرم  ـ 50 گرم آرد نشاسته ذرت 50 گرم
شکلات شیری 100 گرم ـ وانیل شکری یک پاکت 8 گرمی ـ
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری  ـ 3 قاشق غذاخوری
آب پرتقال  ـ یک پر نمک ـ 2 عدد تخم مرغ + سفیده یک
عدد تخم مرغ دیگر که زرده آنرا برای میان مافین بکار میبرید ـ
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو...........
برای میان مافین
☻☻☻☻

 کوارک یا توپف 100 گرم ـ یک عدد زرده
تخم مرغ  2 قاشق غذاخوری  شکر ـ یک پاکت وانیل شکری
8 گرمی .

طرز تهیه

☻☻☻☻☻

دوعدد تخم مرغ  کامل  و یک سفیده تخم مرغ
و وانیل و شکر و 3 قاشق آب پرتقال
را با همزن بزنید بعد آردها و پودر کاکائو و بیکینیگ
پودر ونمک را که باهم مخلوط کرده اید در آن بریزید
و با همزن بزنید
شکلات و کره را روی حرارت کاملا پائین و یا به
روش بن ماری آب کرده  آنرا هم  به بقیه مواد اضافه
کنید کمی هم بزنید
برای مواد میان مافین,,, پنیر و زرد تخم مرغ باقی مانده و 2 قاشق
شکر و انیل را با هم هم بزنید
نصف مواد خمیرشکلات را در قالب های مافین به تساوی
بریزید سپس از مایه پنیر و زرد تخم مرغ با قاشق چای
روی هرکدام بگذارید  بعد نصف دیگر خمیرشکلات مافین را
روی آنها به تساوی بریزید ...قالب رادرفر از قبل گرم
شده با حرارت 170 به مدت تا 15 دقیقه بگذارید بپزد.
درصورت دلخواه پودر خاکه قند روی آن بپاشید امید که
این مافین لذیذ را با خوشی نوش جان کنید...صفا.










مواد میان مافین  عبارتند از پنیر کوارک و وانیل و دو قاشق غذاخوری پر شکر
و نیز زرده تخم مرغ را با هم بزنید  ...بعد توی یک قیف یا کیسه پلاستیکی  فریز
بریزید  و مانند عکس زیر روی خمیر شکلات بریزید





☻☻☻☻☻☻☻☻☻











2 comments:

Roz said...

وااااااو ، چقدر هوس انگیزه ، از کوارک استفاده کردم برای کیک ، اما تا حالا تو مافین شکلاتی نخوردم و امتحان نکردم ، حتما خیلی لذیذ شده ، دستتون درد نکنه ، حرف نداره

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی رز عزیزم که اینجا بودی ....درسته از کوارک برای چیز کیک استفاده میکنم خیلی عالی میشه بخصوص از کوارکهائی که فاقد چربی هستند و با خیال راحت خورده میشه اینبار با زرده تخم مرغ و شکر میان مافین گذاشتم خیلی خوش مزه شد ...امید که درست کنی و نوش جونتون بشه ...♥ ♥ ♥