نان بِیگِل اصلش ازکشور آمریکاست ولی درکشورهای اروپائی نیزهمیشه
علاقمندان فراوانی داشته . این نان تنها نانی است که قبل از پختن در فر بایستی
در آب جوش زمان کوتاهی پخته شود...... ..دستور نان بِیگِل را قبلا در فیسبوک
پیج خوراکیها و با آلبوم تصویری طرز تهیه در پیج ناهار و شام گذاشتم ..این
نان بسیار ترد و خوش خوراک است و برای هروعده غذائی بسیار مناسب
است توصیه میکنم حتما درست کنید .
♥
پیج ناهار و شام
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.789698064408036.1073741964.194741060570409&type=1
پیج خوراکیها
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=813224502034628&set=a.813224285367983.1073741921.244886665535084&type=1&theater
پیج ناهار و شام
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.789698064408036.1073741964.194741060570409&type=1
پیج خوراکیها
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=813224502034628&set=a.813224285367983.1073741921.244886665535084&type=1&theater
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
☼◄•►♥◄•►☼
2 comments:
عالی مثل همیشه زیاد از این نون خوردم و میدونم که خوشمزست ، چه برسه به اینکه خونگی باشه ، دستتون دردنکنه صفا جون :*
رز عزیزم مرسی از اینکه سر زدی خوشحالم کردی...منم ازوقتی اومدم این کشور نه هروز ولی اغلب این نون رو خریدم و با کیف هممون خوردیم چه نوع شیرینش که اونم درست کردم و میذارم و چه معمولیش ...وقتی هیچوقت تا همین دوسال پیش نمیدونستم که قبل از فر باید توی آب بپزه ....خلاصه بالاخره وقت گیر آوردم و درست کردم جای همتون خالی خیلی عالی شد ...حتما بقول خودت بدرستش ...نوش جونتون .....درضمن دستوری که من نوشتم با کمی تغییره ........شاد و موفق باشی..♥ ♥
Post a Comment