June 25, 2011

خوراک فیله ماهی با سیب زمینی آب پز





مواد لازم
فیله ماهی 5 عدد
سیب زمینی آب پز 600 گرم
پیاز کوچک 2 عدد
شوید پاک و خرد شده 40 گرم
خامه 150 گرم
خامه ترش یا ماست ترش آبگرفته 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیر  1 حبه
از پودر های زنجبیل و گشنیز  هرکدام  یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
ادویه مخلوط  نصف قاشق چایخوری
روغن100 گرم
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه
فیله های ماهی را نمک بزنید
سیب زمینی را آب پز کرده و خرد کنید
سه قاشق غذاخوری روغن مایع را در ظرف کوچکی برداشته و بقیه
روغن را درتابه با پیاز و سیر خرد شده تفت دهید و بعد سیب زمینی ها
 رابه آن اضافه کنید


بعداز آنکه سیب زمینی را کمی تفت دادید ادویه مخلوط و نیز نصف
پودر گشنیز و نصف پودر زنجبیل را در آن بریزید و هم بزنید ..تفت
کوتاهی بدهید و از روی اجاق بردارید 



خامه و خامه ترش یا ماست ترش آب گرفته را با شوید و 2 عدد
تخم مرغ  خوب هم بزنید تا مخلوط شوند...کمی نمک به آن اضافه
کنید




مخلوط خامه را در سیب زمینی ها ریخته و هم بزنید


نصف دیگر پودر گشنیز وزنجبیل را با 2 قاشق آبلیمو   به 3 قاشق
روغن مایع که قبلا کنار گذاشته اید اضافه کنید و هم بزنید ..سپس
با برس این مایع را به پشت و روی فیله های ماهی بکشید
ماهی هارا قبل از آن با کاغذ آشپزخانه خوب خشک کنید 



مخلوط سیب زمینی و خامه  را در قالبی مناسب ریخته وآنرا  یک دست
 کنید و ماهی ها را روی آن بچینید


قالب را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت
بگذارید بپزد...چون کاربرد حرارتی فرها با هم متفاوت میباشد ,  گاه گاهی
به آن سر بزنید


بعد از پختن قالب را از فر در آورده  و بگذارید تا 10 دقیقه  بماند
تا خودش را کاملاً بگیرد....سپس آنرا به اندازه ئی که دوست دارید
برش دهید




آنرا در ظرفی کشیده و سرو کنید....نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

1 comment:

roozberooz said...

bah bah che khoshmaze ..
daste shoma dard nakone ke mano
gorosnam kardin.