June 29, 2011

حلیم بادمجان با عدس سرخ





آسان ,  کم چربی و خوش طعم


 

مواد لازم
بادمجان  300 گرم
عدس سرخ 200 گرم
سینه یک مرغ کوچک  پخته شده در آب و زردچوبه و نمک و پیاز
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
ادویه مخلوط 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  نصف قاشق چایخوری  
روغن به مقدار کمی
نمک به میزان دلخواه
چاشنی و سایر تزئینات مورد علاقه
در اینجا از ماست ترش آب گرفته که با کمی خامه مخلوط شده و نیز
 چند عدد مغزگردو و نعناع خشک و پیاز داغ استفاده شده است



و رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
 عدس را با حدود 400 میلی آب  روی حرارت کم بگذارید تا 
بپزید و له شود
برای مصرف کمتر روغن  بادمجان ها را گریل کرده و پوست 
آن را برداشته و آنهارا خُرد و له کنید
پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید و بعد سیر خُرد یا له
شده را به آن بیفزائید
  



ادویه را اضافه کنید و یک هم بزنید


  بلافاصله  رب گوجه  فرنگی و بادمجان گریل شده و  


مرغ پخته خرد شده  را در قابلمه بریزید ..هم بزنید تا خوب
مخلوط شود


 عدس سرخ را که قبلا پخته و له شده است به مایه داخل قابلمه
اضافه کنید...هم بزنید




نمک حلیم را بچشید  و در صورت علاقه  فلفل بزنید



میزان  غلظت  آب غذا را بسنجید  اگر نیاز به آب دارد کمی اضافه
کنید و بعد بگذارید  10 تا 15 دقیقه آهسته و آرام بپزد و در این
مدت چند بار آنرا خوب  هم بزنید




بعد از آماده شدن حلیم را در ظرفی برای سرو کردن بکشید



نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺



No comments: