آسان , کم چربی و خوش طعم
مواد لازم
بادمجان 300 گرم
عدس سرخ 200 گرم
سینه یک مرغ کوچک پخته شده در آب و زردچوبه و نمک و پیاز
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
ادویه مخلوط 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
روغن به مقدار کمی
نمک به میزان دلخواه
چاشنی و سایر تزئینات مورد علاقه
در اینجا از ماست ترش آب گرفته که با کمی خامه مخلوط شده و نیز
چند عدد مغزگردو و نعناع خشک و پیاز داغ استفاده شده است
چاشنی و سایر تزئینات مورد علاقه
در اینجا از ماست ترش آب گرفته که با کمی خامه مخلوط شده و نیز
چند عدد مغزگردو و نعناع خشک و پیاز داغ استفاده شده است
و رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
عدس را با حدود 400 میلی آب روی حرارت کم بگذارید تا
بپزید و له شود
برای مصرف کمتر روغن بادمجان ها را گریل کرده و پوست
آن را برداشته و آنهارا خُرد و له کنید
پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید و بعد سیر خُرد یا له
شده را به آن بیفزائید
ادویه را اضافه کنید و یک هم بزنید
بلافاصله رب گوجه فرنگی و بادمجان گریل شده و
مرغ پخته خرد شده را در قابلمه بریزید ..هم بزنید تا خوب
مخلوط شود
عدس سرخ را که قبلا پخته و له شده است به مایه داخل قابلمه
اضافه کنید...هم بزنید
نمک حلیم را بچشید و در صورت علاقه فلفل بزنید
میزان غلظت آب غذا را بسنجید اگر نیاز به آب دارد کمی اضافه
کنید و بعد بگذارید 10 تا 15 دقیقه آهسته و آرام بپزد و در این
مدت چند بار آنرا خوب هم بزنید
بعد از آماده شدن حلیم را در ظرفی برای سرو کردن بکشید
نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
•◄►♥◄►•
No comments:
Post a Comment