June 27, 2011

لوبیا پلو






مواد لازم
نیم کیلو برنج
لوبیای سبز 400 گرم
گوشت چرخ شده کم چربی 400 گرم
پیاز 400 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر 
پودر فلفل سیاه و دارچین 
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
نمک به اندازه دلخواه
روغن به میزان لازم
سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ




طرز تهیه
لوبیا سبز را پاک کنید و آنها را به اندازه دلخواه ببرید و آنها را در
ظرفی ریخته و با آبی که تا روی آن قرار میگیرد وکمی نمک  بگذارید
بپزد ..مواظب باشید له نشود



پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ شده
را به آن اضافه کنید و خوب از هم باز کرده و با پیاز مخلوط کنید




در ماهیتابه را بپوشانید و بگذارید تا ده دقیقه با حرارت ملایم با بخار
خودش بپزد


بعد از آن ادویه مخلوط و



رب گوجه و


نمک به آن اضافه کنید


مخلوط گوشت را هم زده  کمی تفت دهید


لوبیای پخته شده را به آن اضافه کنید  , هم بزنید تا مخلوط شوند


مایه گوشت چرخ شده با لوبیا اینک آماده است


ته دیگ را کمی آب وروغن بریزید و بعد سیب زمینی ورق شده بچینید
آب را برای برنج جوش آورده و برنج خیس شده را درآن بریزید  و
نمک بزنید  و برنج را زنده آبکش کرده  و یکبار هم آب معمولی سرد روی
 آن بریزید 



دو تا سه کفگیر برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و بعد کمی
فلفل سیاه و دارچین روی آن بپاشید 


مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا را روی برنج بریزید



و دوباره همان روش را تکرار کنید تا به آخر


 در پایان روی برنج آب و روغن بدهید و یا زعفران حل شده در
آب  را روی آن بریزید  در قابلمه را بپوشانید و روی حرارت کم
بگذارید تا پلو دم بکشد






بعد از آنکه پلو آماده شد آنرا کشیده و سرو کنید





نوش جان

 

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺


••••

1 comment:

roozberooz said...

az khorakhaye morede alagham yekish
hamine ..kheili michasbe ba Salad va Piyaz.