مواد لازم
نیم کیلو برنج
لوبیای سبز 400 گرم
گوشت چرخ شده کم چربی 400 گرم
پیاز 400 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر
پودر فلفل سیاه و دارچین
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
نمک به اندازه دلخواه
روغن به میزان لازم
سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ
طرز تهیه
لوبیا سبز را پاک کنید و آنها را به اندازه دلخواه ببرید و آنها را در
ظرفی ریخته و با آبی که تا روی آن قرار میگیرد وکمی نمک بگذارید
بپزد ..مواظب باشید له نشود
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ شده
را به آن اضافه کنید و خوب از هم باز کرده و با پیاز مخلوط کنید
در ماهیتابه را بپوشانید و بگذارید تا ده دقیقه با حرارت ملایم با بخار
خودش بپزد
بعد از آن ادویه مخلوط و
رب گوجه و
نمک به آن اضافه کنید
مخلوط گوشت را هم زده کمی تفت دهید
لوبیای پخته شده را به آن اضافه کنید , هم بزنید تا مخلوط شوند
مایه گوشت چرخ شده با لوبیا اینک آماده است
ته دیگ را کمی آب وروغن بریزید و بعد سیب زمینی ورق شده بچینید
آب را برای برنج جوش آورده و برنج خیس شده را درآن بریزید و
نمک بزنید و برنج را زنده آبکش کرده و یکبار هم آب معمولی سرد روی
آن بریزید
دو تا سه کفگیر برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و بعد کمی
فلفل سیاه و دارچین روی آن بپاشید
مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا را روی برنج بریزید
و دوباره همان روش را تکرار کنید تا به آخر
در پایان روی برنج آب و روغن بدهید و یا زعفران حل شده در
آب را روی آن بریزید در قابلمه را بپوشانید و روی حرارت کم
بگذارید تا پلو دم بکشد
بعد از آنکه پلو آماده شد آنرا کشیده و سرو کنید
نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
••◄•►♥◄•►••
1 comment:
az khorakhaye morede alagham yekish
hamine ..kheili michasbe ba Salad va Piyaz.
Post a Comment