مواد لازم
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز 200 گرم رنده و آبگرفته شده
سیب زمینی 200 گرم رنده و آبگرفته شده
تره یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پُر
آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
خردل یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
فلفل و نمک به اندازه دلخواه
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید معمولی مقداری برای غلت دادن شامی در آن قبل از سرخ کردن
روغن به میزان کمی
تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته و آنهارا باهم خوب ورز بدهید
خمیر شامی را تا نیم ساعت بگذارید بماند
برای سرخ کردن شامی آنهارا به هر شکل که دوست دارید درآورده
و در آرد غلت دهید ...این عمل سبب میشود که شامی روغن اضافی
به خودش نگیرد
خمیر شامی را آماده سرخ کردن کنید
کمی روغن در ماهیتابه بریزید و داغ کنید و شامی ها را در آن بچینید
آنها را سرخ کنید
شامی ها را در ظرفی چیده و به میل خود تزئین کرده و برای سرو کردن
آماده کنید
نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
☼••◄►•♥•◄►••☼
1 comment:
in model Shami ro hich ja nadidam . ba in mavad
ke dorost shode bayad kheili khoshmaze shode bashe hatman dorost mikonam.merci khanom Safaijan.
Post a Comment