March 20, 2012

سوهان عسل

همیشه ازسوهانی که کارامل بیشتر داشته وقتی جائی 
تعارفی شده بر نداشتم  چون بسیار دندان شکن و شیرین
است ...با این شیوه سوهان میزان شکر و بادام را به یک
اندازه کردم و این سوهان بدست آمد که بادام  خود را
بیشتر نشان میدهد  تا  کارامل و همین سبب تردی آن است
امتحان کنید و امیدوارم که خوشتون بیاد



***************************************************


مطمئنم این شیرینی بسیار ساده است ولی اینکه خیلی ها تمایلی به 
این ندارند که درست کنند  بخاطر چسبیدن سوهان با وجود آنکه 
سینی را چرب میکنند ..به همین خاطر با این ابتکار که بادام سوخته را
روی سینی که چرب کرده اید ریخته و بعد کارامل را روی آن 
میتوانید بریزید این مشکل حل میشود بشرط اینکه سطح سینی چرب
بصورت مرتب از بادام سوخته اضافه , پرشده باشد


 *******************************************************



 *******************************************************



********************************************************

نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺


No comments: