November 24, 2012

رول بادمجون با پنیر و گردو

دستور رول بادمجون را از ایرنه دوست گرجستانی ام
که تاکید کرد از محبوبترین پیش غذاها دراین کشوراست
فراگرفتم و با تفییراتی آنرا درست کردم ازجمله به جای 
 سرخ کردن بادمجونها آنها را در آب جوش گذاشتم  و نرم
کردم و نیز گوجه فرنگی به دستور آن اضافه شد ..ازآنجا
که گرجستان 100% کشور مادری و 50% کشور پدریم
میباشد بایستی تمام فرهنگ غذائی این کشور رو یاد بگیرم
.نه فقط خط خیلی سخت و زبان آنرا. 









☺☺☺☺☺☺☺☺☺


§**☼**☼**§




2 comments:

شبو said...

دستتون در دنکنه صفا جون! من همیشه با گوشت رول بادمجون درست کرده بودم! این دفعه حتما به این روش درست می کنم

Touba Safaei (SAFA) said...

خواهش میکنم دوست عزیز ..امیدوارم درست کنید و نوش جونتون باشه .....تشکر میکنم از توجه و محبتتون