دستور رول بادمجون را از ایرنه دوست گرجستانی ام
که تاکید کرد از محبوبترین پیش غذاها دراین کشوراست
فراگرفتم و با تفییراتی آنرا درست کردم ازجمله به جای
سرخ کردن بادمجونها آنها را در آب جوش گذاشتم و نرم
کردم و نیز گوجه فرنگی به دستور آن اضافه شد ..ازآنجا
که گرجستان 100% کشور مادری و 50% کشور پدریم
میباشد بایستی تمام فرهنگ غذائی این کشور رو یاد بگیرم
.نه فقط خط خیلی سخت و زبان آنرا.
که تاکید کرد از محبوبترین پیش غذاها دراین کشوراست
فراگرفتم و با تفییراتی آنرا درست کردم ازجمله به جای
سرخ کردن بادمجونها آنها را در آب جوش گذاشتم و نرم
کردم و نیز گوجه فرنگی به دستور آن اضافه شد ..ازآنجا
که گرجستان 100% کشور مادری و 50% کشور پدریم
میباشد بایستی تمام فرهنگ غذائی این کشور رو یاد بگیرم
.نه فقط خط خیلی سخت و زبان آنرا.
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
§**☼▼▲*♥*▲▼☼**§
2 comments:
دستتون در دنکنه صفا جون! من همیشه با گوشت رول بادمجون درست کرده بودم! این دفعه حتما به این روش درست می کنم
خواهش میکنم دوست عزیز ..امیدوارم درست کنید و نوش جونتون باشه .....تشکر میکنم از توجه و محبتتون
Post a Comment