قبل از اینکه از ایران بیام اینجا سوخاری کردن را بدون اضافه کردن
شیر به تخم مرغ انجام میدادم البته بد نمیشد ولی در این کشور فرا گرفتم
که اضافه کردن شیر به تخم مرغ به مواد کمک میکنه که
بعد از سرخ شدن کیفیت و طعمشون رو زیاد از دست ندهند
وینر شنیتسل که معروفترین خوراک اتریشی است نیز با همین روش
شیرمخلوط با تخم مرغ درست میکنند برای مواد گوشتی از کمی
سیر و فلفل سیاه نیز استفاده میشود برای گیاهان بنابر سلیقه افراد
در این دستور بدون هیچگونه ادویه جات درست شده و طعم ملایم
و خیلی خوشمزه ای داره امیدوارم دوستان درست کنند و از
از خوردنش لذت ببرند
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
║♦║•☼◄♥►•☼║♦║
4 comments:
به به ، خیلی دوست دارم ، مرسی ی ی
به به دستتون درد نکنه صفا جان
من کلا عاشق غذاهای سرخ شده خصوصا سوخاری ام
نوش جونتون
مرسی گیلدا عزیز ...خوشحال شدم سر زدید. موفق باشید
لاله جان عزیز منم خیلی دوست دارم
ولی متاسفانه زیاد نمیتونم از خوردنش
لذت ببرم برای همین سهم خودمو همیشه
یا بخار پز میکنم یا اگر خواستم یکی
یا دوتا بخورم بایستی حسابی لای کاغذ رول آشپزخونه روغنش گرفته بشه میشه گفت تفریبا مزه اون گرفته میشه ..
مرسی از اینکه سر زدید ...موفق باشید
Post a Comment