خورشت انار در شهرهای مختلف ایران به طرق تقریبا متفاوتی
درست میشه و هرکس بنا بر سلیقه و طبع خود و خانواده اش
موادی کم یا زیاد میکنه ...از جمله تفاوت این خورشت انار با
دیگردستورها اینستکه در خود خورشت فقط آب انار ریخته
میشه و نه دونه انار چون دونه های انار موقع خوردن زیر دندون
میاد و خیلی خوشایند نیست بنابراین دونه های انار را فقط برای
تزئین بکارمیبرم..خیلی خوشمزه است امیدوارم درست کنید و
لذت ببرید
*********
*********
*********
*********
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
♦♦◘◘••♠♥♠••◘◘♦♦
1 comment:
حدس میزنم که خیلی خوشمزه باشه
به نظر من هیچوقت نمیتونم دستپخت مادرم رو داشته باشم
این عزیزان ما همیشه بهترین دستپوختها رو داشتند و دارند
Post a Comment