July 12, 2013

مربای شلیل ساده و لذیذ

ساده ترین و خوشمزه ترین مرباست  با مدت پخت کوتاه .... اگر شلیلی که 
استفاده میکنیـــــد تازه و رسیده باشه   به اندازه کافـــــی قوام داره و اصلا
 نیازی به ژله و شبیـــــــه اون نداره  اگرم دوست دارید مرباتون  قرمــــــز
مثـــــل همین دستــــــور بشه , شلیــــــل قرمز بخرید و با پوست  بپزیـــــد 
چون پوست نازکــــی داره موقع پختـــن در مربا.... حـــل وتبدیل به رنگ
قرمززیبائی میشه  .......... این منوطه به اینکه شلیل را بصورت قاچهای 
نسبتا باریک ببُرید
هربار که این مربارو درســــت کردم نصفش با بیسکویت کـــــره ای ساده
برای عصرونه  صرف شـــــــده  ...و فقط نصف دیگرش شانس داشته که
تبدیل به صبحونه بشه...دوستان تا فصل شلیل هست  حتما درست کنید و
 از یک مربای خوب و خوش طعم لذت ببرید



 یکی از مواردی که برای خوب و خوشرنگ شدن  این مربا خیلی لازمه که
 رعایت بشه  باز گذاشتن دائم در قابلمه است تا آخرکار






☻☻☻☻☻☻☻☻☻



4 comments:

Roz said...

به به ، به به ، چه رنگی ، چه روئی ، چه عطری ، دستتون درد نکنه صفا جون ، مثل همیشه عالی

gilda said...

چه خوشرنگ شده صفا جان ، دست شما درد نکنه عزیزم

Touba Safaei (SAFA) said...


گیلدای عزیز من قبلا هم مربای شلیل و هلو و خدائیش همه جور ایکسپریمنت مربائی کار کردم ولی امسال شلیل ها خیلی قرمز هستند همانطور که پیداست رنگش خیلی خوب میشه وجای شما خالی طعمش هم عالیه.... دلم میخواد تا فصل شلیل هست و توی هوفر ما یا آلدی شما مرتبا این نوع قرمزشو میارن یه مربای شلیل درست کنی و نوش جون کنید پشیمون که نمیشید هیچ... برای صبحونه واقعا لذت هم میبرید ........جای مارو هم خالی کنید......بازم تشکر از اومدنتون

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم باید بگم که خوشرنگیش با توجه به اینکه شلیل قرمز بود دقیقا همینه و اصلا بازی عکس نیست تازه طعمش هم دست کمی از رنگش نداشت ..من چندین بار درست کردم ولی هیچوقت با شلیل به این قرمزی نبوده ...دلم میخواد درست کنی و صبحونه لذیذی رو باخانواده عزیزت نوش جوش بفرمائید ..جای مارو هم خالی کنید مرسی از اینکه اینجا سرزدی خیلی خیلی خوشحال شدم ..♥