November 3, 2013

شامی صیفی جات با نان سیاه جو ـ گیاهی

یکی از دلایل خوب شدن این شامی ابتکاری  نداشتن آب در کدو و بادمجان و
پیازه   واینکه روغن رو نباید زیاد داغ کنیم .....مدت زمان طولانی هم  نیاز
نداریم برای اینکه شامی بپزه چون محتـوی گوشت نیست بنابراین خمیرش
ظریفتر از خمیرحاوی گوشته  در مجموع اگر طبق ایندستور درست
 کنید آنقدر کم به خودش روغن  میگیره که ممکنه تعجب کنید رازی  
هم درکار نیست  ...خوب حالا معطل چی هستید ؟  
آهان مزه ش رو میگید؟  فقط میتونم بگم  طرفدارش خواهید شد
  







☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§





8 comments:

Roz said...

چقدر عالی و مفید ، حتما خیلی خوشمزست ، بادمجون داشته باشه ، من همه جوره هستم :))))) دستتون درد نکنه بابت دستور کاملش

gilda said...

صفا جان ، ترکیبات شما همیشه واسه من جالب توجه هست
به خصوص استفاده از نان سیاه به جای نان سفید تو دستوراتون
و همینجور الان هم استفاده از پنیر خامه ای در این شامی
نمیدونم گفته بودم یا نه ، که من عاشق شامی هستم ، از هر نوعش که باشه
مرسی

آشپزی از دل و جان said...

شما یه دونه ای صفا جون مثل همیشه عالی و خوشمزه

شکمو said...

وای وای حتما درستش میکنم این عااالی بود عزیزم دستتون درد نکنه

Touba Safaei (SAFA) said...

Roz
مرسی رز عزیزم مثل اینکه بادمجون دوستها همه دور هم جمع شدیم...پس انشالله درست میکنی و همراه خانواده لذت میبرید...♥

Touba Safaei (SAFA) said...

gilda
مرسی گیلدای عزیزم و تشکر از توجه و محبتت....نان سیاه در شامی باورنکردنیه نقش گوشت چرخکرده رو داره و طمش هم که خیلی عالیه بخصوی اگه فول کورن هم باشه و پنیر خامه ای یک حالت بسیار لطیف به شامی میده که البته من تصادفا چند سال پیش که هنوز در فیس بوک نیومده بودم , ریختم توی یک شامی کدو چون به نظرم کدو تنهائیش خیلی بیمزه اومده بود پنیر خامه ای ریختم توش بعد دیدم خدائیش انگار یه کشف جالب در پخت شامی کردم حالا لبخند میزنی خوب آره چرا که نه ؟؟؟!!!! اگه یه آلمانی یا آمریکائی بود خیلی ساده از اون رد نمیشد ... نه فقط این مورد...بلکه خمیر شامی رو جمع و جور میکنه ..حمل بر تعریف از خود نذاری تا امتحان نکنی تعریف کردن فایده نداره.. واقعیته ... مرسیییییییییی از اینکه اینجا بودید ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی پگاه عزیزم از توجه و محبتت ♥ خیلی لطف داری توصیه میکنم یه بار رو درست کنی و با خانواده از خوردنش لذت ببرید. ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی لیلای عزیزم ♥ لطف داری
شما که منبع دستورات گیاهی هستید و من عاشق دستورای گیاهی و
ابتکاری...دوست دارم تمام وقتم رو فقط صرف بقول معروف اکسپریمنت روی خوراکهای گیاهی کنم....♥ امیدوارم این رو هم امتحان کنی. .