November 15, 2013

عدسی با نونک ـ یا نون ریزه

دوستان عزیز این عدسی دستور دوست و همکار تونسی ام خانم  
 سَمیه حفیظ است که با تغییراتی بر اساس طبع خودمون درست میکنم
بسیار خوشمزه است و نیازی به پلو یا نان ندارد چون با نونک یا 
 نون ریزه همراه است  
ضمنا باید بگم که این خوراک کاملا ساده و آسونه   و وقت زیادی نمیگیره
 یقیناً  و تضمیناَ از درست کردن آن لذت خواهید برد
امتحان کنید ..









.در مورد عدس باید بگم که عاشق تمـــام
خوراکهائی هستم که عدس داشته باشند اصلا از عدس خاطره خوش
دارم  که به زمان کودکیم برمیگردد
***
دقیقایادم میاد و هیچوقت فراموش نمیکنم 
اولین غذائی  که درست کردم و درخونمون به رسمیت شناخته 
شد و سرسفره خانواده  اومد  دمپخت عدس بود  بود کلاس سوم بودم.. 
اون روز از والدین نازنینم که روحشون شاد کلی تشویق گرفتم جالبه   
باوجودیکه بچه بودم ولی میدونستم که عدسش زیر دندون میاد همش 
تعجب میکردم که چرا بابا ومامان عزیز متوجه نمیشند   بعد نوبت دوم که 
درست کردم عدسش رو خوب پختم  که اینبارعلاوه بر  تشویق که شنیدم
هیچ .. یه قابلمه روحی خوشگل و یه صندوق کوچک برای مواد غذائی
و ادویه و نمک هم برام خریدند دیگه خودتون خوشحالی منو تصور
.کنید .....همون روز هم مادرعزیزم گفت که  عدست خیلی خوب پخته
برای همین امروزدمپختت خوشمزه تراز قبل شده ..آهاااااااا.خلاصه کلی 
از این تعریف گرفتم  تا سال بعدشم یک چراغ خوراک پزی کوچک زرد رنگ
با فتیله گرد  پدر عزیزم از مشهد برام سوغات آورد
دیگه از خوشحالی باید پرواز میکردم ...من و دوستم روی این چراغ
  خوراکپزی  یه عالمه غذاهای جور واجور درست کردیم حالا چی از آب
در میومد و چه مزه ای داشت  بماند مهم این بودکه ما میخوردیم و لذت میبردیم
  برای همینم  موقع ناهار و شام همیشه خدا سیر بودیم 
یاد کودکی بخیر



☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§

6 comments:

آشپزی از دل و جان said...

نوش جونتون صفا جون خیلی عالی شده و خوشمزه منم عاشق عدسیم :***

Roz said...

چقدر عالیه و چقدر هم سخت ، شما استاد کارهای سخت و با حوصله هستین صفا جون

gilda said...

با این روش شما کار رو خیلی آسون کردی د، یعنی خیلی راحت نان آماده واسه خوردن با عدسی
من خیلی خیلی دوست دارم
معمولا اینجا رسم اینه که عدسی آلمانی رو با پنیر خامه ای مالیده روی نان میخورند ، که خیلی خیلی خوشمزه میشه
دستتون درد نکنه ، ولی خودمونیم صفا جان ، خیلی کار میبره ها ا ا ا :))))

Touba Safaei (SAFA) said...

پگاه جان عزیزم خوشحالم که عدس دوست هستید و خوشتون اومده حتما درست کنید یقینا خوشتون میاد.♥ مرسی دوست من

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدای عزیزم حالا که دوست داری حتما درست کن بقدری درست کردن این عدسی جالب و سرگرم کننده است که مطمئنم خوشتون میاد درضمن چون خمیرش خمیر معمولی نیست و درست کردنش هم خیلی راحته وقتی کارتون تموم شد متوجه میشدی که واقعا کاری نداشته در عوض یه خوراک خیلی جالب و خوشمزه درست کردید به متحانش میارزه ......اون عدسی آلمانی که گفتید هم الکساندر هرمان یکبار درست کرده و دیدم باید خوشمزه باشه ..............تشکر از محبتت .♥

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم مطمئن باش که دستورش سخت و پیچیده نیست اتفاقا برعکس تصورت خیلی راحت و خیلی هم کم کاره و اما نتیجه کارت بقدر عالی و جالب میشه که خوشت میاد و مرتبا درست خواهی کرد به من اعتماد کن... درهر صورت از ما گفتن...از شما عمل کردن..اگه درست کردی نوش جونتون باشه ...تشکر از محبتت ♥