یه خوراک دیگه ای توی سرم بود ولی این ازآب دراومد چرا که موقع
انجامش متوجه شدم برای منظوری که دارم برنجش خیلی کمه بنابراین
باموادش این شامی برنج رو درست کردم و عجب خوشمزه شد.یعنی باید
درست کنید تا تائید بشه .
نصف خمیر برنج رو در فر گذاشتم روی کاغذ فر که یه کم چربش
کرده بودم طعم فوق العاده خوبی داشت بعلاوه اینکه خیلی هم کم چرب
بود
به این ترتیب که اول خمیر رو پهن کردم بعد با انگشت یه گودیهائی میان اون
درست کردم
بعد در فر گذاشتم و پخته شد خیلی خوشمزه بود
*********************************
این لینک دلمه برنج در فیس بوک است که در تاریخ هشتم آوریل 2012
آپلود شده است دستور شامی تقریبا شبیه همین دستور است با تغییرات وامیدوارم
نوبت بعدی همون دستوری که مد نظرم بوده رو انجام بدم و براتون بذارم
حتما دوست خواهید داشت
دردستور شامی تخم مرغ و لپه استفاده نشده است ولی در دلمه برنج
بکار برده شده .
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
☼§•♫♥♫•§☼
2 comments:
نمیدونم قبلا هم گفته بودم یا نه , که عاشق شامی هستم
با توجه به برنجي که داخل این شامی هست باید خیلی ترد شده باشه و طعمی مثل ته دیگ پیدا کرده باشه , به به
ایده جالبی بود , مرسی صفا جان
مرسی گیلدای عزیزم همیشه منو شرمنده میکنی....منم شامی های مختلف رو دوست دارم با برنج طعمش یه جور دیگه س مطمئنم به زحمت درست کردنش واقعا میارزه ...تشکراز محبتت ♥
Post a Comment