April 23, 2014

نان رول مربائی خوشمزه برای صبحونه یا عصرونه

 بعد از نان شیرین که 4 سال پیش ویدئوی اون رو در پیج آشپزی ایرانی گذاشتم
و مورد استقبال دوستان قرارگرفت و نیز نان شیرین گل که دوسال پیش درپیج
وهردو در همین وبلاگ نیز هستند ,  این دستور را تقریبا براساس  نان شیرین
گل درست کردم  ولی بصورت رول با مربا  که واقعا راضی کننده و عالی شد
تا حالا با انواع مربا  ولی مرباهای غیر آبکی درست کردم  .. همه اونها خوشمزه
و لذیذ بودند.. جای شما خالی.امیدوارم  شما دوستان حتما درست کنید و لذت ببرید



این نان رول مربائی ساده است  
نان رول مربائی  با کنجد 


بصورت برش داده شده  برای صرف چای
☻☻☻☻☻☻☻☻☻


6 comments:

Roz said...

وای چقدر تپل و خوشمزسسست این نونها صفا جون ، من هنوز صبحانه نخوردم ، دلم ضعف رفت با یه لیوان چای بخورم ، به به ، دست گلتون درد نکنه ، پوک بودن و نرم بودن نون کاملا مشخصه ، مثل همیشه عالی .....

gilda said...

به به عجب نونی شده , دستت درد نکنه صفا جون و نوش جونت
جدی جدی واسه صبحانه بهترین گزینه میتونه باشه

Laleh said...

سلام خانم صفايي عزيز
سال نو رو با تاخير بهتون تبريك مي گم ،،، اميدوارم امسال سال بسيار خوبي براتون باشه و روزها و لحظه هاي خوبي در كنار خانواده داشته باشيد
ضمنا بابت اين نون مربايي خوشمزه هم ازتون ممنونم

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی رز عزیزم از ابراز احساساتت مطمئن باش درست حدس میزنی دلم میخواد حتما درست کنی و صنم عزیز یقینا بیشتر از همه خوشش میاد خوردن این نون همیشه منو یاد کیک مربائی هائی میندازه که در آبادان میفروختند ولی فرمش طور دیگه ئی بود . سر زدنت خوشحالم کرد بازم تشکر ♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی گیلدا ی عزیزم دقیقا درست میگید چون وقتی درست میکنم علاوه بر اینکه با چای بعد ازظهر خورده میشه واسه صبحونه خیلی میجسبه ...دوست داشتم حتما درست کنی ..سر زدنت خوشحالم کرد بازم ازت تشکر میکنم ....♥ ♥ ♥ اگه درست کرد ید نوش جونتون

Touba Safaei (SAFA) said...

لاله جان عزیز هنوز بهاره و دیر نیست و ازت سپاسگزارم بخاطر محبت فروونت خیلی خوشحالم کردی که اینجا سر زدی .......امیدوارم سال جدید واسه شما و خانواده گرامیتون حتما و حتما سال خیلی خوب و خیر و پر برکتی باشه ...بازم تشکر ♥ ♥ ♥