June 9, 2014

کوکو سبزی با میانچین فیله ماهی ـ پانگازیوس

چون عاشق ماهی و عاشق تنوع غذائی هستم ,  خوشبختانه خانواده ام
 رو هم به این مسئله  پایبند کرده ام بنابراین هر پنجشنبه که روز ماهی
درخونه ماهست  بهترین موقع است که دوباره کار دیگه ئی انجام بدم  تا
شوق خوردن ماهی رو بیشتر کنم  اینک دستورهای زیادی رو عکس گرفتم
که امیدوارم اگروقت و حوصله آنلاین داشته باشم  کم کم با سایر دستورها 
همین وبلاگ یا فیسبوک قرار بدم .......امید که دوستداران ماهی که 
کم هم نیستند درست کنند و با خانواده عزیزشون از خوردنش
لذت ببرند..اگرخواستند درجائی استفاده کنند لطفا 
لینک وبلاگ یا لینک فیسبوک را هم 
ضمیمه کنند تا دعای خیرما 
بدرقه راهشون باشه

کوکوسبزی با میانچین فیله ماهی صفا

مواد لازم کوکوسبزی

************************

سبزی کوکو 250 گرم ـ 4 عدد تخم مرغ ـ 2 عدد
نان تست پُرز شده  ـ یک قاشق مرباخوری خردل ـ
یک  حبه سیر رنده شده    ـ پودرهای زیره و تخم
گشنیز و فلفل سیاه  و گرد لیمو خشک و زردچوبه
 هر کدام یک قاشق چایخوری صاف ـ  نمک دلخواه
ـ روغن مایع (کنجد یا زیتون 5 قاشق غذاخوری  ـ
یک عدد پیاز متوسط رنده شده .
برای میان چین ماهی

*********************
فیله ماهی  یک کیلو  ( در این دستور 8 تکه ماهی
بوده است ـ ادویه مخصوص ماهی  ـ  کمی آرد برای
غلتادن ماهی درآن  و روغن به انداره لازم
سیب زمینی  نیم کیلو یا بیشتر  بسته به اندازه قالب
دارد ...و فلفل سیاه و نمک برای سیب زمینی
طرز تهیه 

**************
مواد  کوکوی سبزی را همه بهمراه  2 قاشق از روغن
مایعش  باهم چرخ کنید و آماده بگذارید
فیله های ماهی را قبلا با ادویه مخصوص ماهی که
محتوی نمک است آغشته کرده و بعد در آرد بغلتانید
و در روغن قدری تفت دهید آنهارا هم آماده بذارید .

ورقه های سیب زمینی را با آب و نمک نیم پز کرده
و ته قالب را بعد از آنکه چرب کردید از سیب زمینی
بپوشانید قدری فلفل سیاه بپاشید  بعد ماهی های تفت
داده شده را روی سیب زمینی ها قرار داده و روی
ماهی ها مواد کوکوی سبزی را بزیزید خوب  آنرا
پخش کنید ..بقیه روغن مایع (سه قاشق غذاخوری )
را روی آن پخش کنید ..قالب را درفر گرم  قراردهید و 
آنرا روی 180 درجه تنظیم کرده  بگذارید تا وقتی که
روی کوکوها سرخ شود ...مواظب باشید که حرارت
مستقیم به ته قالب نخورد ..بعد از پختن  بلافاصله بیرون
آورده تا کوکو خشک  نشود وقتی  گرمای شدید خود را
از دست داد آنرا برش دهید  ..حتما درست کنید چون
خیلی خوشمزه است . صفا . نوش جان

نکته سبزی ها آب نداشته باشد حتی الامکان آب
پیازاگر زیاد بود گرفته شود اگر مایه کوکو آبکی
بود یک یا دو قاشق آرد سوخاری  اضافه کنید .


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§














2 comments:

gilda said...

من عاشق ماهی و عشق تنوع غذایی هستم
چه خوبه که تو خونه شما به این تنوع غذایی عادت دارند
متاسفانه تو کهنه ما اینجور نیست
مرسی بابت این دستور خوبتون و نوش جون

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدای عزیزم هیچ شادی برای من و شمای نوعی بالاتر از این نیست که خانواده مون هر دفه منتظر یک نوآوری جدید باشند ...واسه من تا حالا که خوشبختانه باد موافق وزیده تا ببینم درآینده چه میشه ...البته اینو هم باید بگم که اکثر روزها در اختیار علائق اونها هستم و هر چه بگن درست میکنم ...یعنی اینکه با هم کنار اومدیم ....مرسی از اینکه سر زدی و اینجا بودی....♥ ♥ ♥ واقعا لطف کردید.