June 21, 2014

دلمه فلفل با گوشت و بلغور کووس کووس

در سه دستور دلمه فلفل که قبلا گذاشتم  و لینکهاشونو اینجا میذارم همه در
موادلازم باهم تفاوتهائی داشتند  این بار دلمه فلفل با گوشت چرخکرده و
دانه کووس کووس درست کردم 
خوشبختانه در خانواده همه انواع دلمه رو دوست دارند با کووس کووس


 دلمه فلفل رنگی با گوشت و بلغور.. صفا
موادلازم

☻☻☻

گوشت چرخ کرده بدون چربی 250 گرم  ـ یک لیوان
پلوپز  بلغورآماده  ( کووس کووس ) ـ یک عدد پیــــاز
 متوسط  ـ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری  ـ
دو عدد گوجه فرنگی متوسط ـ شوید 50 گرم  ـ پنیر
ساندویچی  6 ورقه  ـ 3 عدد فلفل دلمه درشت ـ ادویه
مخلوط یک قاشق مرباخوری پر  ـ  فلفل سیاه و نمک
دلخواه  ـ 5 عدد آلوچه خشک سیاه ترش و شیرین خرد
شده  .

برای زیر دلمه ها در قالب هر گیاهی رو میشوداستفاده
کرد در این دستور کدو سبز بکار برده شده  ـ نیاز به
مقداری گوجه فرنگی گیلاسی است اگر نبود از گوجه
فرنگی معمولی یاآلوچه استفاده شود

طرز تهیه

☻☻☻

اول دانه بلغور آماده (کووس کووس ) را با دولیوان
پلوپز  آب جوش خیس کنید درظرف رابذارید تا مرحله
بعد .
اینک قالب را آماده کنید به این صورت که ته آنرا کمی
آب و روغن به اندازه تقریبا یک استکان بریزید بعد با
کدو یا بادمجان بپوشانید  کمی نمک روی آنها بپاشید و
بذارید تامرحله بعد .
پیاز را خرد کرده و تف دهید پعد گوشت را اضافه کرده
آنرا هم تفت بدهید  بعد بترتیب ادویه جات  و خرد شده
گوجه فرنگی بدون پوست و رب گوجه فرنگی اضافه
کنید در قابلمه را بسته بذارید تا با هم ترکیب شده و بپزند
بعد بلغور آماده را که خوب دم اومده  و نیز شوید و خرد
شده آلوچه سیاه را  را به مواد گوشتی اضافه کنید هـــــم
زده مخلوط کنید نمک و فلفل آنرا بچشید و گرم نگاهدارید

هر فلفل را دو نیم کرده داخل شکمشون را تمیز کنید و
بعد از مواد گوشت و بلغور داغ داغ در آن بریزید و در
قالب روی کدوها بچینید  روی فلفل پر شده را یک پنیر
ورقی ساندویچی  بصورت چند تکه بذارید  برای تزئین
هم نصف یک گوجه فرنگی گیلاسی روی آنها بذارید
درفر گرم با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید
تا وقتی که روی دلمه ها رنگ میگیرد بعد بیرون آورده
با یک آلو فویل روی قالب را پوشانده بطوریکه با دلمه
مستقما در تماس نباشه بعد در فر به مدت 5 تا 7 دقیقه
با حرارت 180 درجه قرار بدهید تا دلمه ها کاملا پخته
 و نرم شوند .بسیار لذیذ است ...صفا .نوش جان








☻☻☻☻☻☻☻☻☻




No comments: